Key Account Manager til forretningsudvikling

Dit ansvar som vores danske Key Account Manager

Du vil være hovedansvarlig for salg- og markedsudvikling af værkstedsindretninger og arbejdsstationssystemer til alle kundegrupper, og dermed bliver et stærkt kommercielt fundament til markedet.

Du vil arbejde tæt sammen med den danske administrerende direktør, og definere de specifikke salgs- og marketingstiltag, og dermed får du ejerskab og ansvar for salget af disse produktgrupper.
Dine kunder er virksomheder og organisationer, der har brug for at organisere deres produktion, montage og / eller serviceopgaver for at øge effektiviteten. De større danske forhandlere spiller ofte en vigtig rolle i denne værdikæde.

Dit primære ansvar:

 • Vedligeholdelse og udvikling af salget til vores allerede eksisterende kunder
 • Definere bæredygtige forretningsmål for disse produktgrupper med fokus på nøglekunder, og afstemme disse med den lokale administrerende direktør
 • Proaktivt søger nye kundeemner og salgsmuligheder i det omfang, der er nødvendigt for at udvide salget af produktporteføljen
 • Videreudvikle samarbejdet med de større forhandlere
 • Skabe et stærkt forhold til resten af salgsorganisation for at udvikle den allerede stærk servicefunktion til markedet

Hvordan får du succes i jobbet?

Du har:

 • bred erfaring og dokumenteret resultater i lignende salgsrolle med tekniske
  produkter
 • stærke kommunikationsevner på tværs af hele organisationen – ikke kun salg – og evner at identificere og kortlægge de rette kontaktpersoner
 • evnen til at dyrke strategiske relationer med kunderne, og identificere deres
  bedste muligheder for vækst og behov indenfor den service vi tilbyder
 • stærke forhandlingsevner og formår at gennemføre et strategisk perspektiv ud over kortsigtede gevinster for alle involverede parter
 • innovative sind med et solidt problemløsningsgen der trives både med at
  arbejde selvstændigt og i teams
 • evnen til at anvende de færdigheder din organisation og kollegaer besidder
  for at kunne give vores kunder den bedste oplevelse
 • stærke sprogkundskaber inden for engelsk og / eller tysk både mundtligt og
  skriftligt
TEKNISK SALGSKONSULENT PÅ SJÆLLAND SØGES

bott virksomhedsgruppen er anerkendt over hele verden som en førende producent og leverandør af bilindretninger, værkstedsindretninger og arbejdspladssystemer.

Vi leverer vores produkter til kunder inden for industri og håndværk i hele verden, hvor fokus er at understøtte og optimere kundernes værditilvækst inden for produktion, montage og service.

Virksomheden bliv grundlagt i Gaildorf (Tyskland), hvor hovedsædet og produktionen fortsat ligger. Desuden har bott fremstillingssteder i Storbritannien og Ungarn. Gruppen beskæftiger ca. 1200 kompetente medarbejdere.

Er du interesseret?

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Adm.dir. Mika Hamalainen på 22 50 44 18 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så send os en motiveret ansøgning og dit CV hurtigst muligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. markedet med ”Att.: M. Hamalainen / KAM”.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os!

Service