News

Aug
23
2018
Vellykket Crashtest af bott bilindretning

I samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre testinstitutter, udfører vi regelmæssige Crashtests i henhold til gældende retningslinjer.

May
16
2018
Anbring dit værktøj sikkert på ladet af en Pick-Up

"Med en Pick-Up ladbil, giver skufferne i  vores dobbeltbundsmodul masser af lagerplads og ergonomisk adgang til al materiel og værktøj – uden at skulle bøje sig ind i bilen, ” siger Marcel Wurst, Product Manager hos bott.  ” Orden og en perfekt organisation af udstyret kan let håndteres i de mindste rum. Arbejdet kan hermed udføres struktureret og ordentligt på en gang."

May
04
2018
bott igen med egen stand på ”EL & Teknik”

Snart går det igen løs på ”EL & Teknik” messen i Odense Congress Center.

Som i 2016, er bott igen denne gang med på egen stand, for at præsentere de besøgende gæster på messen, de sidste nyudviklede løsninger indenfor værksteds- og specielt bilindretning.

”EL & Teknik 2018” er danmarks største elfagmesse. Messen finder sted hvert andet år og sidst i 2016, trak den næsten 8000 besøgende over de 3 dage

Apr
10
2018
Se video: perfo systemet fra bott holder orden på arbejdspladsen

Effektivitet og orden på arbejdspladsen kan implementeres permanent med perfo. Meget mere robust og holdbart end andre lignende systemer, derfor passer perfo programmet således også perfekt til alle bott’s produktgrupper, hvor det er det ideelle supplement til opbevaring af værktøjer & materialer. Således at slutbrugeren nemt og overskueligt, kan finde lige præcis det værktøj, han / hun søger efter.

Mar
27
2018
Book en fremvisning af Bott bilindretning og få professionel råd og vejledning, til dit individuelle behov

Står du med en ny firmabil på vej – eller mangler du inspiration til hvordan du får mest muligt ud af din næste nye bilindretning, så ring allerede i dag og book en af vores kørende rådgivningskonsulenter til en uformel samt ganske uforpligtende fremvisning af en af vores demobiler.

Mar
15
2018
bott indgår strategisk samarbejde med Nordjyllands ældste værksted for indretning af varebiler

Thermoflex ApS, som har leveret kvalitets løsninger til varebiler i mere end 28 år og er beliggende i Aalborg øst, har pr. dags dato indgået ny eksklusiv aftale i Nordjylland med Bott Danmark A/S. Thermoflex ApS drives til daglig af Stefan Jacobsen og Johnny Nielsen, der begge bor i Hjallerup.

Feb
22
2018
Bestil nu: De nye bott vario Startpakker 2018

Som et attraktivt alternativ til en individuelt skræddersyet bilindretning, tilbyder vi desuden en særdeles alsidig løsning: "bott vario startpakkerne". Til forskellige køretøjsstørrelser finder man en omfattende mængde udstyr her. Vi konfigurerer vores startpakker, så de dækker det bredest mulige behov ude hos slutbrugeren (kunden).

Feb
15
2018
Bil- & værkstedsindretninger 2018 - Så er det nye hovedkatalog fra bott på trapperne

Lige nu er vores nye danske hovedkatalog 2018 på vej ud af trykken.

Feb
08
2018
Nyt samarbejde med talentfuld racerkører

2018 er i fuld gang og det er med glæde vi deler årets første nyhed med jer. Nicolai Hansen som er en af DTC feltets største talenter og Bott, har nemlig valgt at støtte op omkring NH Motorsport.

Jan
15
2018
bott vario bilindretning i aktion hos Beslagsmed

Til en beslagsmed i Flensborg har vores lokale konsulent fået indrettet en hel speciel løsning til deres nye servicebil: Med en bott vario bilindretning, er der gjort god plads til opbevaringen af de ca. 200 hestesko på køreturen.  I de solide og langtidsholdbare reoler er den tunge egenvægt sikkert opbevaret, selv på kørsel på de mest ujævne veje.

Jan
08
2018
VIND EN BILINDRETNING!

#minvarebilhardenmestnederenbilindretning

Deltag i konkurrencen om en Bott bilindretning, til en værdi af kr. 22000.

Jan
04
2018
Vi har valgt at plante træer!

Og det er der flere grunde til:

Vi har valgt ud fra, at vi altid optimerer vores bilindretninger til jer kunder for at mindske Co2 udledningen, samtidig med at vi selv har demobiler kørende rundt.

Jan
03
2018
Er du klar til messe?

Det nye år er knapt nok skudt i gang for alvor, før vi atter rykker ud med messekaravanen hos Bott-Danmark A/S.

I 2018 kan du foreløbig møde os på:

Dec
04
2017
Video: verso+ Batteriopladeskabe

For dyre genopladelige batterier og opladere tilbyder bott nu en helt ny praktisk løsning til dig: I verso+ batteriopladeskabene opbevares batterier og opladere sikkert og bliver samtidig beskyttet mod tyveri.

Alle batteriopladere her deres faste plads i skabene og giver dermed et nemt og overskueligt overblik.

Nov
21
2017
Nyt værkstedskatalog på gaden

Se det helt nye "verso+ 2018"  katalog og bliv klogere på de mange muligheder på en konsekvent & økonomisk gunstig værkstedsindretning med bott. I år med flere nyheder end tidligere.

Oct
05
2017
Se vores sponsorfilm med Michelle Gatting i DTC race

Klik på filmen og se highlights fra årets DTC-finale på Jyllandsringen.

Sep
21
2017
bott på HI Messen 2017

bott præsenterer Danmarks nyhed på HI Messen i dagene 3.-5. Oktober 2017 på stand D3232. ”avero” – det nye arbejdspladssystem, løsningen har modtaget ”HI Marks 2 stjerner” som Danmarks nyhed.

Sep
15
2017
Nu cykler Bott Danmark også derudaf

Bott bil og værkstedsindretning indgår sponsorat med cykelholdet Team Virtu Cycling med Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech Andersen som ejere. Se video med Bott & Team Virtu Cycling.

Jul
27
2017
bott vario dobbeltbundsmoduler

For små varevogne, såsom Volkswagen Caddy, Peugeot Partner og Renault Kangoo, tilbyder skufferne i bott’s dobbeltbundsmoduler, rigtig meget nyttigt opbevaringsplads samt en ergonomisk gunstig adgang til værktøj og lign.- uden at skulle kravle rundt inde i bilens kabine efter materialer, det fastslår produktchef for dobbeltbundsmodulerne Marcel Wurst hos Bott GmbH i Tyskland. ” Orden og perfekt organisation af udstyr og værktøj lader sig hermed nemt udføre selv i de små varevogne med en af vores dobbeltbundsmoduler. Arbejdet er struktureret og hurtigt ud af hånden” fortæller Marcel Wurst overfor Bott-Danmark A/S.

Jul
06
2017
bott vario bilindretning klar til indsats på stranden

Udstyret med en specialdesignet bott vario bilindretning, viste BRABUS i starten af Juli ved ”smarttimes 2017” i Salou (Spanien) en smart forfour til redningstjensten på kyster og strande. Den lille smart forfour forrescue er et splinternyt koncept køretøj til den kyst-redningstjenesterne. Den lille spanske kystby nær Tarragona var således den perfekte ramme for den største internationale begivenhed indenfor ”smart community”. Læs hele artiklen og se billeder samt kort præsentationsvideo af bilen.

Jun
15
2017
varioSort Servicekuffert

I varioSort servicekufferten, finder samtlige smådele klart og overskueligt deres faste plads. Den sørger endvidere også samtidig for overblik og at alle dele ligger praktisk opbevaret og lige ved hånden. Dens brede vifte af funktioner og muligheder, gør den til en nyttig ledsager i dagligdagens gøremål. bott’s robuste varioSort servicekuffert kan bruges i bilen som en fast bestanddel af bilindretningen eller som integreret del af værkstedet derhjemme. Se videoen (på Tysk) og se flere billeder af varioSort servicekufferten herunder artiklen.

Jun
08
2017
avero arbejdspladssystem i aktion

bott tilbyder innovative løsninger til manuel montage samt konfiguration af montagearbejdspladser efter de velkendte LEAN-principper. Montage-arbejdsstationen fra avero samarbejder med ELAM-systemet fra Armbruster Engineering, hvilket gør arbejdsprocesserne i den manuelle produktion meget mere effektive. avero Klargøringsvogne og FIFO reoler, sikrer kontinuerlig forsyning og sikrer samtidig hurtig materialetilførsel til montagelinien. avero sikrer effektivitet, ergonomi og sikkerhed på arbejdspladsen. Dette understøtter den ergonomiske arbejdsstilling af medarbejderen. Læs mere og se video hvor bott præsenterer et større ”One-Piece-Flow” montageanlæg i et lukket 360 graders omløb.

May
18
2017
Crashtest af bott vario bilindretning i Schweiz

bott fører i samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre neutrale testinstituter regelmæssige crashtest, i henhold til gældende retningslinjer. Her bliver de enkelte komponenter og styrken af forbindelsespunkterne nøje kontrolleret i forhold til en eventuel nødsituation på køretøjet. Alle bott vario produkter er i overenstemmelse med den lovkravmæssige standard, ECE R44. bott vario bilindretning, består som bekendt af en blanding af stål, aluminium og kunststof. Dette sikrer den optimale balance mellem sikkerhed og fortsat lav vægt. Bott-Schweiz AG har for nylig fået lavet en ny crashtest af bott vario bilindretning. Læs mere om testen (på tysk) og se video & billeder fra crashtesten her på siden.

May
11
2017
Like us på Facebook og vind et bott vario CarOffice

Der sker rigtig meget hos Bott lige nu, bl.a vil vi rigtig gerne være endnu tættere på vores kunder og forretningsforbindelser i dagligdagen. Derfor har vi valgt også, at gøre os selv mere synlige på de sociale platforme.

Apr
27
2017
Bott sætter fart på… med ny banerekord i DTC

Med sponsorat af den eneste danske kvindelige DTC kører Michelle Gatting i bil nr.32, har Bott sat fart på udviklingen.

Apr
18
2017
bott på VVS’17

bott deltager igen denne gang med egen stand på fagmessen VVS’17 i Odense.
Mød os i dagene fra den 26.-28. april i Hal B på stand 2107.

Mar
20
2017
Besøg os på Transport-messen 23 - 25 marts, Hal K8212

Se demobiler, mød vores konsulenter. Husk Transport BY NIGHT, torsdag aften.

Feb
16
2017
Det nye bott katalog er her!

Vores nye hovedkatalog 2017 er endelig på gaden. Her kan du se vores mange muligheder og løsninger på bil- & værkstedsindretning.

Feb
02
2017
Lager og værkstedsindretning hos Bott Danmark

Introduktion af vores nye verso serie via ny produktfilm.

Jan
12
2017
bott på BAU i München 2017

bott præsenterer på BAU i München fra den 16.- 21. Januar 2017, bil- & værkstedsindretninger til byggebranchen. I hal A6 på Stand 313, kan de besøgende finde bott vario bilindretninger, samt verso+ værkstedsudstyr. Disse områder viser et stort udvalg af muligheder for orden og sikkerhed i servicebilen som til værkstedet. (Læs mere her... BEMÆRK: PÅ TYSK)

Jan
05
2017
bott og Berner sammen på AutoZum I Salzburg

Fra d. 18 til d. 21 Januar 2017 præsenterer bott på ”AutoZum” i Salzburg, Tyskland en bott vario bilindretning til en Ford Transit og en cubio automotive værkstedsindretning. (Indretning til serviceværksteder). På standen hos Berner i Hal 2,standnr. 0210, vil de besøgende finde bott produkter, hvor effektiviteten i en Kfz værkstedsindretning, tydeligt skinner igennem alt. Gæsterne som kommer forbi på standen vil på messen endvidere blandt andet finde ud af, hvor godt samspillet imellem en bott vario bilindretning og en cubio værkstedsindretning til bilindustrien arbejder. (Læs mere... BEMÆRK: PÅ TYSK)

Dec
15
2016
cubio Værkstedsindretning i brug ved konstruktion af Robotarbejde

cubio Værkstedsindretningen, understøtter den løbende forbedringsproces ude i erhvervslivet og i den moderne kvalitetsstyring. (Kaizen & Lean Management.) Hvordan dette gennemføres i praksis, viser her folkene fra firmaet "Robot-Technology". (Læs mere... BEMÆRK: PÅ TYSK)

Dec
01
2016
bott succes -udvider til det dobbelte

Bott Danmark stormer frem og udvider nu sine lokaliteter på adressen Strevelinsvej 16 i Fredericia. I år er et rigtig godt år for Bott Danmark, og derfor er der brug for flere kvadratmeter, faktisk det dobbelte.

Nov
17
2016
bottTainer’en rykker ud i trafikken

Firmaet ” Planen Streib” i Tyskland, har fået udstyret diverse nye ladbiler med bilindretninger på. Den integrerede ladopbygning er med en bottTainer i siden, som hermed letter den direkte adgang til værktøj & udstyr. Denne konstruktion er særlig egnet for eksempel til brug i vejvedligeholdelse, vedligeholdelse af veje eller rutekontrol. Også i energi- & vandforsyningsregi eller i de kommunale selskaber, er disse konstruktioner med til en langtidsholdbar løsning.

Oct
27
2016
Det mobile værksted til mountainbikeløb: Mercedes-Benz Sprinter med bott vario bilindretning til ROTWILD Bikes

På IAA messen i Tyskland for nylig, præsenterede Mercedes-Benz Vans, en Sprinter med en meget speciel Bott vario bilindretning: Nemlig en innovativ løsning til cykelsporten & mountainbikeryttere. Til den innovative løsning hertil, var holdets egne folk med indover. Teamchef Danny Hertz havde indarbejdet hans omfattende erfaring som VM mekaniker, som rådgivning i udviklingsfasen og færdiggørelsen af deres nye Bott vario varebil.

Oct
13
2016
Motek 2016: bott & Armbruster Engineering jubler over stærk tilgang af besøgende

Fra den 10. til 13. Oktober 2016 præsenterede bott på Motek i Stuttgart en avero produktionslinie sammen med samarbejdspartneren Armbruster Engineering. I avero’s produktionslinie, var vist et integreret montagesystem med manuel betjening som via en computerskærm, kunne visualisere de forskellige trin i et ” Pick to Light” system.

Oct
06
2016
Nye surringsskinner fra bott

bott præsenterede på den nyligt overståede IAA messen I Tyskland en rigtig “Highlight”: Die nye surringsskinner med integrerede LED-lys. Det sparer nemlig både tid og penge for slutbrugeren, at der kun er brugt en indbygningskomponent.

Sep
29
2016
Succesfuld optræden på IAA Messen i Tyskland

bott præsenterede på IAA Erhvervsmessen 2016 i Hannover, højkvalitetsløsninger indenfor bilindretning til erhvervskøretøjer Mange af de besøgende på standen var særligt overrasket over én ting: At bott tilbyder meget end bare reoler og hylder til servicebiler. Læs mere - og se billeder af de mange demobiler som bott præsenterede på messen.

Sep
23
2016
bottTainer til Multicar M27 og M31

De nye kompakte Servicebiler Multicar M27 & M31 fra Hako, til feks. vedligeholdelse af grønne områder og parker, er yderst populære blandt Park & Vej rundt omkring i kommunerne samt hos øvrige lokale tjenesteudbydere.
Lige ny tilbyder bott i tæt samarbejde med Hako, installering af bottTainer til de to Multicar modeller med stationært lad eller tippelad. Den aflåselige bottTainer sikrer værdierne på ladet mod tyveri og mod vind og vejr. Ideel til opbevaring af skovle, koste og kædesave mv.
Dens robuste rammekonstruktion giver således en h’j grad af sikkerhed og stabilitet. Sidepanelerne og bunden af bottTaineren er lavet af galvaniserede stålplader, som forstærker kanterne på den.

Sep
14
2016
bott arbejdspladssystem m / Armbruster Engineering

”avero” serien er bott’s nye arbejdspladssystem som samler produktionssystem, montagearbejdspladser og it-systemer til en helhed. Om det er Pick-to-Light systemer, interaktiv styring af montagemedarbejderen, kvalitetssikring og dokumentation på montagelinjen, eller tilknytning til ERP-systemer, så er avero godt rustet med Armbruster Engineering i baghånden.

Sep
08
2016
bott’s tagbøjlesystemer: praktiske, økonomiske og sikre

bott har med sit tagbagagebærer program nyttige og alsidige elementer til sikring af lasten og også specielt til ekstra lange genstande, der er for omfangsrigt til bilens varerum. bott’s bagagebærersystemer udvider hermed lasteevnens volumen på varebilen betydeligt. ”Mange tagbøjler bliver stadig lavet af stål, men aluminiumsløsningerne fra bott er betydeligt lettere og dermed øger det din bils lasteevne i sidste ende samt gør det aerodynamiske design dem til en økonomisk gevinst for bilejeren. Det omfattende tilbehør tilbyder en løsning til ethvert behov” fortæller Christian Bunke, Chef for Product Marketing hos bott.

 

Sep
06
2016
bott Porschen kører fra alle

Den deltagende bott Porsche 911 GT3 R fra Team Manthey-Racing, vandt i forrige weekend løbet på Nürburgring i Tyskland foran Mercedes og BMW. Løbet som på tysk køres under navnet ” ROWE 6 Stunden ADAC Ruhr-Pokal-Rennen”, betragtes som højdepunktet i sæsonen af VLN Endurance Championship. Bott-Danmark A/S lykønsker hermed føreren af Manthey-Racing Teamet, med sejren af det nylige overståede løb og den velfortjente sejr ved rattet.

Aug
25
2016
bott støttede ADAC MX Masters 2016

Også i 2016, støttede bott kapløbet ADAC MX Masters I Gaildorf, Tyskland som sponsor. Den 20 og 21 August mødtes her de bedste tyske kørere i motocross branchen for næstsidste gang til løbet MX Masters 2016. Kunder og samarbejdspartnere i bott, modtog gratis adgangskort til løbet og til VIP området. Desuden fik alle besøgende mulighed for på en informationsstand, at se en Fiat Ducato og en VW T6 Servicevogn, indrettet med bott vario bilindretning og herved lade sig overbevise om kvaliteten af bott’s produkter.

Aug
18
2016
bott helt tæt på sine kunder

I afdeling Vest i Tyskland, præsenterede bott hele spektret af sine produkter indenfor både bil- & værkstedsindretning. Afdelingen der er beliggende i Leverkusen i det vestlige Tyskland, servicerer herfra de mange trofaste kunder til storbyer som Køln, Bonn og Leverkusen. I det store rummelige Showroom, finder man her omfattende eksempler på bott vario bilindretning, cubio værkstedsindretning samt Avero arbejdspladssystemer. På den måde kan kunderne ved selvsyn se og opleve bott’s kvalitative produktløsninger på stedet.

Aug
11
2016
bott cubio værkstedsindretning til KTM Motorsport

bott Østrig har for nylig fået lov til at måtte udstyre KTM Motorsport’s værksted i Salzburg med en meget omfattende cubio værkstedsindretning. Samlet set er cubio værkstedet opdelt i tre områder: I den ene del af værkstedet bliver der bygget racing motorer. I en anden del af værkstedet bliver der bygget og samlet motorcykler. Endelig i det tredje og sidste område af det omfangsrige værksted, bliver der fremstillet lednings- og kabelsystemer og integreret i bilernes elektronik.

Aug
04
2016
bott UK understøtter golfspiller Georgia Price via sponsorat

Den 22 årige golfspiller Georgia Price fra Bude i England, er en af de nye store håb for den britiske golfsport. bott Ltd. fremmer det unge nye Up-Coming talent til hendes forberedelser til EM. Sponsoratet af atleter har efterhånden været en lang tradition hos bott i England. Georgia Price opdagede hendes store kærlighed til golfsporten allerede som 9 årig, da hendes familie flyttede til det sydlige Florida. De spillede hun på diverse skolehold og lokale turneringer. Den karriere tog videre fart, da hun påbegyndte Universitetet.

Jul
28
2016
bott sponsorerer Capoeira Event i Schwäbisch Hall

bott deltog I dette års “Batizado” hos den lokale Capoeira-Gruppe i Schwäbisch Hall i det sydtyske. Ved denne ceremoni blev nye medlemmer optaget og der blev uddelt bæltefarver i forbindelse med opnåelsen af højere niveauer af de enkelte medlemmer.

Jul
21
2016
bott udstyrer talrige biler til ungarsk Politi

Det ungarske Kriminalpoliti har i hele landet i løbet af 2016 fået udstyret deres flåde af indsatsbiler & udrykningskøretøjer til gerningsstedet og retsmedicinske undersøgelser af gerningssteder. De 20 nye Mercedes Sprintere & over 30 nye Volkswagen Caddy’er, har fået installeret bott vario bilindretning i sig. I de udtjente køretøjer, havde det ungarske Politi deres bilindretninger lavet af træ. Men pga. den større belastning og sikkerhed, samt mere optimal fordeling af lager – og arbejdsplads i bilerne, besluttede man sig for at tilvælge en mere stabil og professionel løsning sammen med bott.

Jul
14
2016
Inside bott: Mario Vogl, montageplanlægningen

Mario Vogl har siden Juli 2014 været ansat hos bott i Tyskland. Først præsenterede Bott ham som kfz Montør til bilindretning. Siden da har det været Marios vigtigste opgave at koordinere udviklingen af kundernes biler med bott vario bilindretning i montageafdelingen. Her mere specifikt mht. installering af elektroniske komponenter.

Jul
07
2016
Automatica 2016: En stor succes for bott

Fra den 21 til 24 Juni 2016, præsenterede bott i München, Tyskland en af sine færdige avero Montagelinier sammen med nogle enkeltarbejdspladser til den manuelle Montage. Messegæsterne på standen viste synlig stor interesse i hvordan avero forener effektivitet, ergonomi & kvalitet ved den enkelte Arbejdsplads.
 

Jun
30
2016
bott vario bilindretning til smart road assistence

I hele Europa er for nylig de små ”Smart Cars” blevet udstyret med bott vario bilindretning. bott konfigurerede bilernes indretninger & udstyr, specielt til dette formål i en Smart Forfour. I skufferne er alle værktøjer og materialer til småreparationer fordelt, hvor de her ligger sikkert opbevaret. Med dette udstyr bringer vejhjælpen hurtigt bilen ud at køre igen.

Jun
23
2016
bott Porsche opnede klassesejr ved 24timers løbet i Nürnburgring

Porsche Cayman’s Club Sport GT 4’ Manthey-Racing Team med startnummer 170, vandt ikke alene SP-X klassen, men blev samlet nr. 23 i ligaen. Således markerede bott Cayman overraskende sig godt og fik positioneret sig blandt de mange og meget mere kraftfulde racerbiler af SP-9 klassen.

Jun
16
2016
Bott Østrig uddanner sine kunder med stor succes

Bott Austria GmbH (Bott Østrig) har for nylig haft afholdt en vellykket produkttræning for sine kunder. Georg Zwerger, Michael Windisch og Stefan Hollrieder fra Bott Austria, gav deltagerne nyttige oplysninger om bott vario bilindretningen samt omkring optimal lastsikring. Desuden præsenterede Bott ved denne lejlighed også mulighederne for nye produkter og anvendelsesområder.

Jun
09
2016
bott vario bilindretning til skovbrug på „Abenteuer & Allrad 2016“ (Eventyr & Hjul 2016)

Fra 26 til 29 Maj 2016 præsenterede Volkswagen Erhvervsbiler i Bad Kissingen i Tyskland, sin nye Transporter med Firhjulstræk og forskellige indretningsmuligheder fra bilproducenten. bott er Premium Partner hos Volkswagen Erhvervsbiler og viste på messen en helt ny VW Transporter ladbil med en bott vario bilindretning til skov- og træindustrien.

Jun
02
2016
bott, den attraktive Arbejdsgiver

Limpurger Økonomimesse er en af de større betydningsfulde Showcases for håndværk og økonomi i den tyske region. Med sommerlige Temperaturer, præsenterede bott i Tyskland sine gæster den 21 og 22 Maj 2016, sine alsidige faciliteter til håndværker- og servicebiler i en Volkswagen Crafter og en Ford Transit Connect. Den videre rådgivning samt indblik i de mange løsningsmuligheder som bott globalt kan tilbyde, kom de mange besøgende på standen tilgode.

May
25
2016
Lastsikring fra bott til Ladbiler

bott tilbyder en ny praktisk og funktionel lastsikringsenhed til Ladbiler. Hertil hører feks. det nye slidstærke Lastsikringsvæv til sikring af lasten på ladet som er særdeles velegnet til løst eller uformeligt transportgods.

May
19
2016
bott på El & Teknik 2016

bott-danmark A/S var i dagene fra den 10-12 Maj med blandt de 184 udstillere på El & Teknik Messen 2016 i Odense Congress Center. Danmarks største elfagmesse havde samlet på de 3 dage 7760 besøgende som også afspejlede sig positivt på bott’s egen stand.

Således mærkede vi rigtig stor interesse på vores mangfoldige løsninger til både bil- værkstedsindretning.
Specielt vores mange unikke løsninger til indretning af varevogne, som bla. doppeltbundsmoduler til de mindre biler og vores i forvejen populære Startpakker (færdige standardløsninger) var noget som vores gæster på standen hæftede sig ved og syntes om.
Generelt har vi haft en rigtig flot modtagelse af vores produkter på vores stand med stor aktivitet derpå og da messen lukkede ned torsdag eftermiddag, kunne vi glade se tilbage på 3 dage fyldt med begejstring og masser af optimisme og nye kundeemner at arbejde videre med.

May
12
2016
bott er med på Commerciel Vehicle Show 2016 i Birmingham

Årets ”CW Show” er den største Messe for Servicebiler i Storbritannien. Den retter sig mod alle, der har med Varetransport og Godstrafik at gøre til daglig ude i trafikken. Det store Spektrum af emner som bliver berørt på ”CW Show”’et, trækker hvert år ca. 20.000 besøgende til, fra nær og fjern.

May
04
2016
Christian Riedemann vinner ADAC Hesen Rally I Vogelsberg

bott sponsorerer TEAM PEUGEOUT ROMO ved deltagelsen i det Tyske Rally-Mesterskab 2016. Her og nu glæder bott sig specielt over den yngste sejr af Christian Riedemann ved ”ADAC Hessen Rallye Vogelsberg” i Tyskland den 15. og 16. April. Christian Riedemann og sin belgiske CO-Pilot Lara Vanneste hentede i deres Peugeot 208 T16 R5 ved dette løb, deres første DRM-sejr. Med denne succes overtager Christian Riedemann aktuelt føringen i Mesterskabet.

Apr
28
2016
bott udstyrer Servicebiler til BMW Group med bilindretning

I Marts 2016 overgav BMW Group i Østrig nye køretøjer tmed bott vario bilindretning, til sine Forhandlere. I mere end 20 år har bott udstyret biler til BMW Group med henblik på at vidergive den bedste Mobile Service. Fra erfaringen af det lange samarbejde med bott, kommer dette til gavn for BMW Group’s kunder i hele Europa.

Apr
21
2016
bott indretter international Skole med cubio Værkstedsindretning

I den såkaldte ”technology suite” – die 2 nye Teknikrum på Munich International School (MIS) i Starnberg – lærer eleverne fra ca 55 Nationer, hånværksmæssige og kreative færdigheder. En bott cubio Værkstedsinretning i moderne Nybyg til Teknik- og Kunstundervisning, giver her et perfekt grundlag for indlæring.

Apr
14
2016
bott udstiller på Bauma 2016

De første dage på Bauma i München, Tyskland, forløb rigtig godt. Indtil søndag d 17 April har man stadig mulighed for, at lade sig overbevise på stedet, hvor funktionelt bott’s bil- & værkstedsindretning er kendetegnende for.

Apr
07
2016
bott udstyrer værkstedet for Ford GT motorsport program

bott understøtter britisk racing team WEC Ford Chip Ganassi Racing som officiel produkt partner. Paul Maynard, Project Sales Manager hos bott designede det rette værkstedsudstyr til racing teamet.

Mar
31
2016
Nyt: Konfigurer selv din cubio værkstendsindretning i 3D på din PC!

pCon Planner er et program til tredimensionel rumplæning. Med få skridt kan due skabe en naturto tegning af dit værksted, og på din PC, udstyre det med cubio værkstendsindretning er robust og med lang levetid. Den sørger for orden og let adgang til dit værktøj og øvrig materiale.

Mar
24
2016
bott på SHK I Essen

I starten af marts præsenterer bott vario bilindretning og cubio værkstedsindretning, det egner sig specielt til VVS branchen pa SHK i Essen. Der ud over kan besøgende, på Ford standen, se en Transit custom og få et billede bott varios egenskaber i praksis. Peugeot visite en Expert med bott vario bilindretning frem, og gjorde derved fordelene ved Håndværker-Eksperter tydelig. Et samarbejde Peugeot Tyskland, Berner og bott.

Mar
17
2016
bott støtter Peugeot Tyskland ved DRM 2016

bott er sponsor for TEAM PEUGEOT ROMO og støtter den 29-åringe kører, Christian Riedemann deltagelse i det tyske rally mesterskab 2016. Sammen med sin Co-pilot Lara Vanneste skal han i 2016-sæssonen kæmpe om titlen.

Mar
11
2016
ESD-beskyttede bott avero produktionslinje hos MST Technologies i Freiburg

bott tilbyder, efter ønske, sit arbejdspladssystem med ESD. Ved bearbejding af mikroelektroniske dele, findes der i de fleste virksomheder ikke længere gennemgående ledende overflader. De beskytter mod unkontrelleret elektrostatisk ladning, og dermed også usynlige skader på de enkelte dele. Som et eksempel på avero arbejdspladssystem hos MSC Technologies Freiburg, bliver den fleksible konfiguration af kravene til den individuelle arbejdsplads meget tydelig.

Mar
03
2016
bott auf der bautec

I Berlin udstillede bott fra 16.-19. Februar 2016 bott vario bilindretning og cubio værkstedsindretning, som specielt egnede sig til byggebranchen. bott´s mange muligheder for at indrette og sikre lasten i en servicebil blev vist i en bil fra Berner.

Feb
25
2016
Inside bott: Mario May, stellvertretender Abteilungsleiter in der Produktion

Mario May startede sin uddannelse til konstruktionsmekaniker hos bott i september 2007. Efter sin uddannelse i 2010 blev han ansat, i afdelingen for forarbejdning af metalplader. Her arbejdede han succesfuldt videre i 1 år også som instruktør for de tekniske og kommercielle områder. I 2015 udnævnte bott Mario til stedfortrædende afdelingsleder.

Feb
23
2016
bott unterstützt die 20. AvD-Histo-Monte

Ved veteran ralliet den 17. Februar 2016 var der 80 deltagere til start. Løbet startede i Mainz og løb over Freiburg, Aix-le-bains og Cannes til Monte Carlo.

Feb
18
2016
bott Austria stattet Servicefahrzeuge für Hydraulikreparaturen aus

bott, Østrig indretter vognparken i Hansa-Flex med bott vario. Sprinteren bliver indrettet til reparationen og vedligeholdelse af hydrauliske ledninger.

Feb
11
2016
bott vario Fahrzeugeinrichtungen auf der VSK Messe in den Niederlanden

bott udstillede bilindretning, fra 2.-5. februar 2016, på den største VVS-messe i Utrecht, Holland.

Feb
04
2016
bott vario Fahrzeugeinrichtungen für den Kundendienst von STILL

bott har indrettet nogle af STILL´s servicebiler med bott vario. STILL´s serviceteknikere yder hurtig hjælp, hvis f.eks. en gaffeltruck eller en pallevogn ikke fungerer korrekt og skal serviceres.

Jan
28
2016
In der Schweiz positioniert sich bott neu

Den schweiziske hovedimportør udbygger sin markedsposition med dannelsen af bott Schweiz AG. Siden 1. januar 2016 har bott på den måde imødekommet kundernes behov og får samtidig en mere målrettet markedsposition. (på tysk)

Jan
21
2016
bott unterstützte den 27. Jugend-Eurocup

I starten af januar fandt, som altid, Ungdoms-cuppet sted i Gaildorf, Tyskland. Bott har i over 20 år støttet indendørs fodbold tuneringen som sponsor. (på tysk)

Jan
19
2016
bott wächst stark weiter

Med en koncern omsætning på over 123 millioner Euro i regnskabsåret 2015, fører bott stadig den kraftige vækst videre. Dette svarer til en stigning på 23 % i forhold til det foregående år og sætter en ny rekord for virksomheden. (på tysk)
 

Jan
14
2016
Werkstatteinrichtung für junge Rennwagenkonstrukteure

bott støtter studie projektet ”Ecurie Aix” fra den Tekniske Skole RWTH i Rhein Westfallen, Aachen i Tyskland med en cubio filebænk og 2 cubio arbejdsborde. På dette projekt arbejder ca. 80 kommende ingeniører på racerbiler til ”Formula Student” løbet. (på tysk)

Jan
07
2016
Special trailer fra bott til kloakrenovering

bott donerede en special trailer til Kanal-Türpe GmbH. I Bretzfeld, Tyskland.
Traileren anvendes ved kloak renovering som mobil arbejdsplads og materiale transport. Traileren kommer til sin ret, når defekte ledninger skal repareres. (på tysk)