Smådele perfekt organiseret

bottBoxen er den prisbelønnede innovation fra bott: Den holder orden i smådelene, så man lettere kan få fat i dem. bott har udviklet dette produkt til brug indenfor industrien, på værkstedet og i servicebilen.
Den transparente skillevæg i bottBoxen kan tages ud og flyttes. På denne måde doserer vinduet smådelene. Materialet kan så lettere tages ud i forreste del af bottBoxen: bottBoxe som udtræksboks. Med farvede klips på fronten kan bottBoxe placeres systematisk i reolen. bottBoxen kan også mærkes på bagsiden. bottBoxe som plastkasse eller materialeboks.

Således passer bottBoxen både i et cubio systemskab, i bott vario bilindretningen eller til et avero arbejdspladssystem. I 2015 vandt bottBoxen iF Design og Red Dot prisen for dens innovative egenskaber og det udsædvanlige produktdesign.

Et system - uendelige muligheder

bottBoxen er perfekt egnet til at holde orden og overblik over dine smådele. Skruer, møtrikker, underlagsskiver og andre forbrugsmaterialer opbevarer du således systematisk og overskueligt.

Du kan bruge dem som materialeboks, plastkasse eller udtræksboks. Med det omfattende tilbehør, såsom låg eller skillevægge er bottBoxen meget alsidig. I 2015 fik den tildelt en RedDot Award og en iF Design Award for dens unikke produktdesign.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

bottBox_Detailbild.jpg

Kontakt os!

Service