Den kompakte varebil

Image

Særligt i bytrafikken er små varebiler ideelle. De kompakte dimensioner på små busser eller mindre varebiler egner sig fremragende til kørsel i byen, da de er kvikke og ikke skal bruge meget plads til parkering. Derved kan små varebiler trods det kompakte design byde på et rummeligt lastområde ved en høj sikkerhed. Det kommer an på den skræddersyede bilindretning. 

Små varebiler giver mulighed for en generøs last og byder på en passende nyttelast til hurtig indsats i byområder. Et lavt brændstofforbrug og alligevel en tilstrækkelig lasteevne gør små mobile værksteder, blandt andet kassevogne, til alsidige hjælpere. En ombygning af sådanne køretøjer til mobile værksteder egner sig derfor særligt godt til virksomheder inden for håndværk eller kundeservice.

Da disse kompakte varebiler kan inddeles under kategorien for servicebiler med en tilladt samlet vægt på op til 3,5 tons, gælder de som personbiler og kan køres med et kørekort i Klasse B. Derudover er små varebiler miljøvenlige, da deres strømforbrug kan sammenlignes med personbilers.

Den rigtige størrelse

For erhvervsdrivende er små varebiler prismæssigt meget attraktive og økonomiske. Hvis man tester sammenligningen af forskellige typer af varebiler, finder man hurtigt en passende løsning. Også små elektriske varebiler anvendes med en rækkevidde, der hele tiden bliver større. Vi tilbyder en bott vario3 bilindretning, der passer perfekt, til alle gængse modeller og producenter.

Efter ønske udvider vi dit lastområde med et yderligere plan. Vores løsning med dobbeltbundsmodul indeholder en dobbelt bund med skuffer nedenunder. Indholdet er på denne måde fint ergonomisk tilgængeligt udefra. Varerumsbeklædningen beskytter det indvendige rum i din bil og udvider værdien af det på lang sigt. Integrerede surringsskinner på sidevæggene giver omfattende muligheder for at fastsurre din fragt.

Du finder de tilgængelige indretningsforslag til dit køretøj i vores katalog.

Vi afprøver jævnligt vores bilindretninger i crash tests. Således kan du være sikker på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld. Vores bilindretning opfylder de gældende forskrifter for lastsikring.

Montagen og fastgørelsen af vores bilindretning på karrosseriet i din lille varebiler udføres af vores uddannede og certificerede fagfolk. Centrifugalkræfterne, der opstår ved en hård opbremsning, fordeles og opfanges optimalt. Alt bliver på sin plads og er også uden videre tilgængeligt efter en ekstrem belastning. Modulerne i vores bilindretning består af aluminium med enkelte elementer af let kunststof. Det giver en meget lav egenvægt med en maksimal stabilitet.

Få rådgivning af en bott kollega i nærheden af dig så du kan finde den indretning, der passer til dig!

Købe eller lease?

Vi udvikler og planlægger din bott vario3 bilindretning præcis efter dine forestillinger og ønsker. Dertil hører også en godt gennemtænkt og effektiv afvikling af monteringen. Vi tager os af samtlige trin i processen, så du har mindst muligt besvær ved anskaffelsen af din bilindretning. Uanset om du ønsker egen finansiering eller fremmedfinansiering af bilindretningen, ledsager vi dig gennem alle procestrin.

Anskaffelsesomkostningerne vil betale sig for dig gennem hele bilindretningens driftslevetid. Vi overlader det til dig at vælge, om du helst vil lease billigt eller købe. Hvis du bruger din varebil som leasing-køretøj, kan bilindretningen tilknyttes til leasingen. Vi tager os gerne af afviklingen sammen med din bilforhandler, så du har mindst muligt besvær med dette.

Mere information

Her kan du online se vores bilindretnings-katalog.

Kan du ikke finde din bilmodel på listen? Så kontakt os gerne og hør hvad vi kan tilbyde af løsninger!
Citroën
bott vario3 bilindretning
Berlingo L1, L2
Jumpy L1, L2, L3
Fiat
Ford
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Volkswagen

Forespørgsel

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service