Den kompakte varebil

Image

Særligt i bytrafikken er sm¨å køretøjer ideelle. De kompakte dimensioner på små busser eller mindre transportvogne egner sig fremragende til kørsel i byen, da de er kvikke og ikke skal bruge meget plads til parkering. Derved kan små transportvogne trods det kompakte design byde på et rummeligt lastområde ved en høj sikkerhed. Det kommer an på en passende bilindretning. 

Små transportvogne giver mulighed for en generøs last og byder på en passende nyttelast til hurtig indsats i byområder. Et lavt brændstofforbrug og alligevel en tilstrækkelig lasteevne gør små servicebiler, blandt andet kassevogne, til alsidige hjælpere. En ombygning af sådanne køretøjer til servicemobiler egner sig derfor særligt godt til virksomheder inden for håndværk eller kundeservice.

Da disse kompakte transportvogne kan inddeles under kategorien for servicebiler med en tilladt samlet vægt på op til 3,5 tons, gælder de som personbiler og kan køres med et kørekort i Klasse B. Derudover er små transportvogne miljøvenlige, da deres strømforbrug kan sammenlignes med personbilers.

Vis den sande størrelse

For erhvervsdrivende er små transportvogne prismæssigt meget attraktive og økonomiske. Hvis man tester sammenligningen af forskellige typer af transportvogne, finder man hurtigt en passende løsning. Også små elektriske transportvogne anvendes med en rækkevidde, der hele tiden bliver større. Vi tilbyder en bott vario3-bilindretning, der passer perfekt, til alle gængse modeller og producenter.

Efter ønske udvider vi dit lastområde med et yderligere plan. Vores løsning med dobbeltbundsmodul indeholder en dobbelt bund med skuffer nedenunder. Indholdet er på denne måde fint ergonomisk tilgængeligt udefra. Varerumbeklædningen beskytter det indvendige rum i dit køretøj og udvider værdien af det på lang sigt. Integrerede surringsskinner på sidevæggene giver omfattende muligheder for at fastsurre din fragt.

Du finder de tilgængelige indretningsforslag til dit køretøj i vores katalog.

Vi kontrolleres jævnligt bott vario3 bilindretningen i crash tests. Således kan du være sikker på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld. Vores bilindretning opfylder de gældende forskrifter for lastsikring.

Montagen og fastgørelsen af vores bilindretning på karrosseriet i din lille transportvogn udføres af vores uddannede og certificerede fagfolk. Centrifugalkræfterne, der opstår ved en hård opbremsning, fordeles optimalt og opfanges. Alt bliver på sin plads og er også uden videre tilgængeligt efter en ekstrem belastning. Modulerne i vores bilindretning består af aluminium med enkelte elementer af let kunststof. Det giver en meget lav egenvægt ved en maksimal stabilitet.

Få rådgivning af en bott servicepartner i nærheden af dig så du kan finde den indretning, der passer til dig!

Købe eller lease?

Vi udvikler og planlægger din bott vario3 bilindretning præcis efter dine forestillinger og ønsker. Dertil hører også en godt gennemtænkt og effektiv afvikling af monteringen. Vi tager os af samtlige trin i processen, så du har mindst muligt besvære ved anskaffelsen af din bilindretning. Uanset om du ønsker egen finansiering eller fremmedfinansiering af bilindretningen, ledsager vi dig gennem alle procestrin.

Anskaffelsesomkostningerne vil betale sig for dig gennem hele bilindretningens driftslevetid. Vi overlader det til dig at vælge, om du helst vil lease billigt eller købe. Hvis du bruger din lille transportvogn som leasing-køretøj, kan bilindretningen tilknyttes til leasingen. Vi tager os gerne af afviklingen sammen med din bilforhandler, så du har mindst muligt besvær med dette.

Flere oplysninger

Her kan du se online på vores nuværende katalog for køretøjsudstyr.

Klik på + for at se hvilke varevogne modeller vi tilbyder bott vario3 køretøjsopsætning. Hvis dit køretøj ikke er der, så spørg os om en løsning!
Citroën
bott vario3 Fahrzeugeinrichtung
Berlingo L1, L2
Jumpy L1, L2, L3
Fiat
Ford
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Volkswagen

Anmod om et citat

Ønsker du mere information, råd eller tilbagekald på køretøjsudstyr til varevogne? Vi er glade for at hjælpe!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok