Løsninger til ladvogne og ladopbygninger

Hvis du kører en transportvogn med åbent lastområde, kender du udfordringerne der kan opstå ved sikring af lasten og udstyret. Med ladopbygningen bottTainer tilbyder vi dig en nyttig hjælper til dette. Transportboksen af høj kvalitet til lette transportvogne organiserer opbevaringsrummet perfekt. Ladkassen giver overblik over værktøj, maskiner og smådele i din ladvogn - såvel som ladboks ved en enkeltkabine som ved en dobbeltkabine.

Tænkt ned til den mindste detalje

Den robuste rammekonstruktion giver containeren en høj stabilitet. Reolgavlene og bunden i værktøjsboksen fremstilles af bott i en slidstærk, galvaniseret stålplade, og kanterne er yderligere forstærket. Stænkvandsbeskyttelsen holder indholdet tørt i opbevaringsboksene. Med topunktslåsen er transportkisten sikkert lukket. bottTainer fås i passende udstyrsvarianter såvel til din ladvogn som til din pick-up. Det er den perfekte størrelse værktøjskiste til ladopbygningen.

bott tilbyder praktiske hjælpemidler til lastsikringen på din ladvogn, eksempelvis det slidstærke lastsikringsvæv til din ladopbygning. Det sikrer løst transportgods på lastområdet på den åbne ladvogn betydeligt bedre end et almindeligt net med store masker. Vi har udviklet e luftgennemtrængeligt, men yderst robuste presenninger for eksempelvis at holde fint sand eller grønt affald godt fast på ladet. Små og lette genstande bliver således også ved stærk vind eller en fuld opbremsning liggende sikkert på lastområdet. Vævet fra bott har desuden den store fordel, at man ikke kan se udefra, hvad der ligger under det. Således beskytter det ladvognen effektivt mod tyveri.

Pick-up

Ved en pick-up med ombygning til håndværkere byder et dobbeltbundsmodul på en masse opbevaringsrum. De store skuffer med fuldt udtræk muliggør en ergonomisk gunstig adgang til materialet, da du ikke skal bøje dig møjsommeligt ned i køretøjet. Med denne perfekte opbygning til service kan du således enkelt sørge for orden og en perfekt organisering af udstyret på selv den mindste plads. Uanset om det er med eller uden hardtop.

På det øverste niveau af opbygningen med et bott dobbeltbundsmodul kan man fastsurre større lastgods. Den robuste bundplade af træ råder over en skridsikker overflade. Desuden er der mulighed for at fastgøre ekstra tilbehør, såsom lastsikringsskinner og lastbunde med fuldt udtræk på dette. bott dobbeltbundsmodulerne kan bestykkes individuelt med skuffer, euroboxe eller hylder. Alsidige skuffeinddelinger giver en overskuelig orden.

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller tilbagekald på køretøjsudstyr til varevogne? Vi er glade for at hjælpe!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok