Ladvogne, pickups & personbiler

bottTaineren er ekstrem alsidig og kan konfigureres tilsvarende til de individuelle behov. For eksempel med et klapdæksel foroven, to over hinanden liggende fløjdøre på sidedelene eller jalousilåger af aluminium på fronten. Talrige forskellige muligheder til opdeling af opbevaringspladsen, sokkel til gaffeltruck eller kranøjer gør den til en nyttig hjælper på byggepladsen. Stænkvandsbeskyttelsen holder indholdet tørt. Med topunktlåsen er bottTaineren sikkert lukkert.

Et system - uendelige muligheder

bott tilbyder en bred vifte af løsninger til sikring af forskelligt transportgods i varerummet eller på det åbne lad. bottTaineren sikrer lasten på ladvogne- og pickups. Den organiserer opbevaringspladsen og sørger for oversigt over værktøj, maskiner og smådele.

Dens robuste rammekonstruktion giver den en høj stabilitet. Sidedelene og bunden fremstiller bott af slidstærk, galvaniseret stålplader,imens kanterne er yderligere forstærket.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

3D - visning: Klik på billedet, bevæg musen og tryk på knappen

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok