Løsninger til ladvogne og ladopbygninger

Hvis du kører en ladbil med åbent lastområde, kender du udfordringerne der kan opstå ved sikring af lasten og udstyret. Med ladopbygningen bottTainer tilbyder vi dig en nyttig hjælper til dette. Transportkassen af høj kvalitet til lette ladbil organiserer opbevaringsrummet perfekt. Transportkassen giver overblik over værktøj, maskiner og smådele i din ladbil - såvel som transportkassen på en enkeltkabine som ved en dobbeltkabine.

Udtænkt ned til mindste detalje

Den robuste rammekonstruktion giver bottTainer’en en høj stabilitet. Reolgavlene og bunden i transportkassen fremstilles af bott i en slidstærk, galvaniseret stålplade, og kanterne er yderligere forstærket. Stænkvandsbeskyttelsen holder indholdet tørt i transportkasserne. Med topunktslåsen er dine materialer forsvarligt og sikkert låst inde. bottTainer fås i passende udstyrsvarianter såvel til din ladbil som til din pick-up. Det er den perfekte størrelse transportkasse til ladopbygningen.

bott tilbyder praktiske hjælpemidler til lastsikringen på din ladbil, eksempelvis det slidstærke lastsikringsvæv til din ladopbygning. Det sikrer løst transportgods på lastområdet på den åbne ladbil betydeligt bedre end et almindeligt net med store masker. Vi har udviklet et luftgennemtrængeligt, men yderst robust presenning for eksempelvis at holde fint sand eller grønt affald godt fast på ladet. Små og lette genstande bliver således også ved stærk vind eller en fuld opbremsning liggende sikkert på lastområdet. Vævet fra bott har desuden den store fordel, at man ikke kan se udefra, hvad der ligger under det. Således beskytter det ladbiler effektivt mod tyveri.

Pick-up

Ved en pick-up med ombygning til håndværkere byder et dobbeltbundsmodul på en masse opbevaringsrum. De store skuffer med fuldt udtræk muliggør en ergonomisk gunstig adgang til materialet, da du ikke skal bøje dig møjsommeligt ned i køretøjet. Med denne perfekte opbygning til service kan du således enkelt sørge for orden og en perfekt organisering af udstyret på selv den mindste plads. Uanset om det er med eller uden hardtop.

På det øverste niveau af opbygningen med et bott dobbeltbundsmodul kan man fastsurre større lastgods. Den robuste bundplade af træ råder over en skridsikker overflade. Desuden er der mulighed for at fastgøre ekstra tilbehør, såsom lastsikringsskinner og lastbunde med fuldt udtræk på dette. bott dobbeltbundsmodulerne kan bestykkes individuelt med skuffer, euroboxe eller hylder. Alsidige skuffeinddelinger giver en overskuelig orden.

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service