Oversigt og sikkerhed

Uanset, hvilke krav du stiller til din bilindretning: Vi konfigurerer denne individuelt efter dine behov eller tilbyder dig attraktive standardmoduler – specielt tilpasset til behovene i din branche. bott vario bilindretningens højkvalitative materialeblanding af stål, aluminium og kunststof sørger for en lav egenvægt og er meget robust og holdbar.

På denne måde organiserer bott vario bilindretningen din opbevaringsplads perfekt, sørger for overskuelig plads og tilbyder dig fleksible lastsikringsmuligheder. Sådan kan du opbevare alt udstyr sikkert og har samtidig ergonomisk gunstig adgang til dette.

 

Et system - uendelige muligheder

Indretningen i en varevogn sørger for lastsikring og effektivitet ved det daglige arbejde. Sådan sparer du tid, penge og frem for alt: Du skåner dig selv. Med en bott vario bilindretning er du på lang sigt rentabelt undervejs med din servicebil.  
bottBoxe og servicekufferter er praktiske og robuste. De sørger for orden og den nødvendige oversigt, så du altid har alt dit værktøj og materialer med på dine køreture.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

handwerk_keyvisual.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok