Overblik og sikkerhed

Forlanger dit håndværk alt af din servicebil? Skal den være robust og sikker? Så skal du bruge en langtidsholdbar bilindretning i førsteklasses kvalitet. Og så er du kommet det helt rigtige sted hen. Du modtager et individuelt tilbud fra os på en bott vario3 bilindretning, der er perfekt tilpasset til dine behov. Desuden får du nyttige tips til din bilindretning af os. Vi konfigurerer den individuelt efter dit behov - så den passer optimalt til dit håndværk eller erhverv.

Det mobile værksted

Som et alternativ til den individuelt konfigurerede indretning kan du også vælge elementer fra vores attraktive modulære system. Vi har ladet vores erfaring få indflydelse på de prækonfigurerede moduler. De gør fremragende gavn til en fornuftig pris. Vi fremstiller indretningen i aluminium. Det giver en lavere egenvægt og den er desuden meget robust og langtidsholdbar.

Du modtager ikke bare en opbygning i din bil fra os. Vi støtter dig med vores tjenesteydelser til bilindretning, så du kan koncentrere dig om dit håndværk. bott vario3 bilindretning giver dig de bedste forudsætninger for en færdigudviklet kvalitetsstyring i dit håndværk.

Et system - endeløse muligheder

Med bott vario3 bilindretning organiserer du dit opbevaringsrum i servicebilen helt ideelt. Den giver en overskuelig mængde plads og en ergonomisk gunstig adgang til dit udstyr. På denne måde optimerer du processerne på arbejdspladsen og gør lastsikring til en selvfølge.

Den indvendige indretning i et køretøj sørger for lastsikring og effektivitet ved det daglige arbejde. Sådan sparer du tid, penge og frem for alt: Du skåner dig selv. Med en bott vario3 bilindretning er du på lang sigt rentabelt undervejs med din servicebil.

bottBoxe og servicekufferter er praktiske og robuste. De sørger for orden og en fleksibel organisering, så du altid har alt dit værktøj og dine materialer ved hånden på dine jobs. Vi integrerer også tilbehør såsom moderne supplementer til køretøjselektronikken. Således understøtter vi dig ved digitaliseringen af dine arbejdsprocesser. Med os bliver du godt rustet til fremtiden.

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service