Sikkerhed med bott

Sikkerhed med bott

Crashtest

Luk

bott udfører i samarbejde med automobilindustrien, TÜV og andre neutrale testinstitutter crashtest efter de nyeste retningslinjer. Uafhængige eksperter kontrollerer sikkerheden med en fuldt lastet indretning monteret i en varevogn. Alle dele i indretningen beviser her sit værd under ekstreme forhold Læs mere

bott udfører i samarbejde med automobilindustrien, TÜV og andre neutrale testinstitutter crashtest efter de nyeste retningslinjer. Uafhængige eksperter kontrollerer sikkerheden med en fuldt lastet indretning monteret i en varevogn. Alle dele i indretningen beviser her sit værd under ekstreme forhold.

Dokumenteret sikkerhed

Luk

Udførte crashtests og GS-certificering gennem TÜV viser at føreren af bilen kan stole på bott vario. Læs mere

Materialmix

bott vario er konstrueret med et intelligent materialemix. Lakeret højstyrkestål, eloxeret aluminium og kunststof. Med dette mix opnås højeste sikkerhed og stabilitet ved en minimal egenvægt af indretningen. Denne filosofi reducerer vægten og giver samtidig uindskrænket beskyttelse af såvel fører som passagerere. Udover den passive sikkerhed i tilfælde af uheld har den lette indretning også indflydelse på din aktive sikkerhed.

Crastest - sandhedens time

Opfanger bott vario energien dynamisk? Forbliver lasten på totalt 500 kg på sin plads? Bliver de ekstreme kræfter, der bevidst slippes fri, absorberet som konstruktørerene har forudset? Her ser man om bott ingeniørernes tests i eget testlaboratorie med vibrations- og belastningstests klarer denne ekstreme situation. Testen simulerer realistisk ned i mindste detalje et sammenstød med 50 km/t, der udløser en belastning ove 30 m/sek på mere end 20 G. Dette er foreskrevet i ECE R44 normen, der testes efter.

Lastsikring

Luk

med bott vario er såvel last og fører sikret i henhold til de strenge lovmæssige krav. Læs mere

For fører og passagerer er brug af sikkerhedssele en selvfølge. Brug af selen ligger næsten i underbevidstheden når man sætter sig ind i bilen. Alle bilister ved at brug af sele er vigtig for sikkerheden, men hvad med lasten bag i bilen?

De fysiske principper er ens for last og mennesker. Lasten kan dog ikke selv spænde sig fast - og usikret udgør den en ekstremt sikkerhedsrisiko. Rutsjende last har selv ved små undvigemanøvrer stor indflydelse på bilens køreegenskaber og førerens koncentration. Ansvarsbevidste bilister sikrer sig at lasten er sikret bedst muligt.

Stor og volulmiøs eller høj og smal, tynd og lang, kantet eller rund - bott vario har løsningen til sikker fastgørelse af alle typer af gods. Således er såvel last som fører sikret i henhold til gældende lovgivning.