hos bott

hos bott

Løsninger til alle budgetter

Luk

Ved at arbejde tæt sammen med kunderne, leverer vi den rigtige skræddersyede løsning hver gang. Omkostningseffektivt – til dit budget.

I et tæt samarbejde med kunderne, leverer vi den rigtige skræddersyede løsning, der passer til dit budget. Omkostningseffektivt og til tiden.
For at understøtte vores kunder, har vi udviklet en række produkter og servicemuligheder, som betyder, at vi kan levere unikke og individuelle løsninger tilpasset dine behov (funktionelle) og krav til aftalte pris.

Én kontaktperson

Luk

Et opkald er nok og vi hjælper dig med bilindretning, og en verden af ekstraudstyr til din bilflåde dukker op.

Som kunde får du tilknyttet en kontaktperson, som hjælper dig til den optimale bilindretning og valg af ekstraudstyr. Du vil løbende blive informeret om status på levering og vi står altid til rådighed for spørgsmål og svar. Det gør det nemt at være kunde hos bott.

Professionelt Netværk

Luk

Fra erhvervsorganisationer til bilfabrikanter, leasingselskaber og specieliserede leverandører, så kan vores netværk løse dine udfordringer.

I løbet af de sidste 30 år har bott opbygget et enestående netværk i bilindretningsindustrien, lige fra bilfabrikanter, leasingselskaber til leverandører af specialudstyr og tilsynsmyndigheder. Vores brede vifte af ekspertise sikrer, at vi kan løse den mest krævende udfordring. Det giver dig som kunde ro og overskud til, at du kan have 100 % fokus på din forretning.

Sikkerhedsmæssige lovkrav

Luk

Vores overholdelse af de sikkerhedsmæssige foranstaltninger, er naturligvis et punkt bott ikke går på kompromis med.

Vi overholder alle lovgivnings- og sikkerhedsmæssige krav, der er forbundet med at udruste servicebiler og det går vi ikke på kompromis med. Derudover arbejder bott også med miljørigtige løsninger for at skåne miljøet, hvor vi kan rådgive og assistere dig om driftsøkonomi & Co2 reducering. bott er i Europa premium partner for bla. Volkswagen, Opel & Ford og så har vi markedets bedste crash-test, ECE R44.

Kapacitet

Luk

Med afdelinger I hele Europa har bott dermed hvad der skal til af både kapacitet, erfaring og ekspertise, til at håndtere de største bilflåder.

Med afdelinger i hele Europa har vi erfaring, ekspertise og kapacitet til, at håndtere de største bilflåder. Det gør os i stand til at tilbyde uovertrufne niveauer af fleksibilitet og kundeservice. I Danmark har vi landsdækkende montage setup, også tæt på dig.