bott vario, bilindretning med system

bott vario, bilindretning med system

bott vario, bilindretning med system

Luk

Det kræver stor kreativitet og professionalisme når opgaverne skal løses. At være bedst muligt forberedt på alle situationer kræver at alt er på sin plads - både værktøj og materialer. Kort sagt: udstyret skal være i orden!

bott vario er bilindretning med en enestående mulighed for, at sammensætte moduler efter ens ønsker og behov. Pålidelighed i funktion og højeste betjeningskomfort skaber værdi for brugeren.

Se Katalog onlineSe Katalog online Katalog DownloadKatalog Download

Sikkerhed for fører og passagerer med lastsikring

Luk

bott udfører regelmæssigt crashtests i samarbejde med automobilindustrien og TÜV. Uafhængige eksperter sikrer at alle tests udføres efter nyeste standarder.

Moduler

Luk

bott vario giver med sine enestående modulære tekniske egenskaber, den perfekte basis for en bilindretning der passer netop til dine behov.

Øget effektivitet

Luk

Alle dine værktøjer og dele opbevares korrekt og er let tilgængelige. Det sparer dig tid og giver effektivitet.

Fleksibelt og modulært

Luk

Udtagelige bokse og kasser øger fleksibiliteten hos kunden. I holderne i indretningen opbevares de sikkert under transport.

Højeste stabilitet med lav egenvægt

Luk

Vores produkt er opbygget af et materialemix af stål og eloxeret aluminium med smarte samle- og produktionsteknikker, der garanterer højeste stabilitet samt en robusthed og lang levetid med lav egenvægt. Dette medfører udover sikkerheden, at bilens køreegenskaber forbliver i top og brændstofforbruget i bund.

Person og materialebeskyttelse

Luk

Den gennemarbejdede konstruktion og forarbejdning af flader, kanter og hjørner sikrer højeste arbejdssikkerhed og er skånsom mod lasten.

Din bil – dit visitkort

Luk

Alt i system, giver den mobile service det bedste indtryk. bott varios design viser derudover professionalitet og værdiskabelse.

Forrentning

Luk

En bott vario bilindretning forrenter sig hurtigt. På grund af det modulære system, kan den altid ændres, komplementeres eller sammensættes til nye behov.