Arbejde med assistentsystemer

Vores avero montagearbejdspladser kan udføres som enkeltarbejdspladser og samles til produktionslinjer. Emneholderen transporteres fra station til station via rullebaner. Således sikrer vi en uforandret høj produktkvalitet fra kommissionering af komponenterne til kontrol af emnet. Forsyningsvogne og FIFO reoler sikrer en konstant forsyning og sørger for en hurtig materialetilførsel til linjen.
Sammen med vores samarbejdspartner Armbruster Engineering kan du integrere en individuelt til dig konstrueret procesføring og anbringe de nødvendige værktøjer og maskiner på denne. For eksempel kommissionering via pick-by-light og henvisninger i en databrille som giver medarbejderen arbejdsanvisninger. Eller via et headset pr. pick-by-voice. Din medarbejder kvitterer det udførte arbejdsskridt med sin stemme. Systemet giver et akustisk feedback når der tages en del.

 

Et system - uendelige muligheder

perfo hulplader med værktøjsholdere samt bottBoxene organiserer værktøj og materiale i avero arbejdspladssystemet effektivt og ordentligt. Således kan du indrette de enkelte stationer i din produktionslinje ergonomisk optimalt. Emneholderne transporteres videre via rullebaner.

Med vores klargøringsvogne og FIFO reoler organiser du det optimale materialeflow. Således sikrer du en uforandret høj produktkvalitet fra kommissionering af komponenterne til kontrol af emnet.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service