Nye ansigter hos bott

bott opruster på salgskontoret.
Pr. 1 Marts har bott på hovedkontoret i Fredericia budt velkommen til nye ansigter.

Linda Ahlquist: Linda er ansat som ny supplerende teknisk kundesupporter og kommer til at bistå med teknisk assistance til vores mange faste kunder.

Med sig i bagagen har Linda en baggrund indenfor kontor og lager og har siden fuldt dette op med en IT uddannelse. De sidste 15 år med arbejde indenfor support til bl.a. detail- & industribranchen. Imens fritiden går med familie, spejder, geocatching og gåture.

 

Lasse Østergaard Olesen: Ny salgskonsulent til bilindretning: 39 år, bor i Engesvang, gift, har en søn på 4 år, træner hund i fritiden og med baggrund som sælger i bilindretningsbranchen samt uddannet automekaniker, ser vi Lasse som et naturligt valg til at administrere vores allerede trofaste kunder på Fyn og i Jylland.

 

Henrik Zinck Wulff: Pr. 1 april 2020 byder vi endelig Henrik Zinck Wulff velkommen til vores salgsteam.

Henrik er 42 år gammel, bor i Viborg, gift, har 2 børn og har tidligere solgt Kroghejs, tiplad og specialindretninger for SAWO, samt arbejdet med bilindretning. Fritiden går med med jagtture og at skrue i gamle "bobler". ( biler )

Kom i kontakt allerede i dag med din lokale bott-konsulent her:
Nye ansigter hos bott

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok