iF Gold Award 2020 til
bott vario 3 bilindretning & Systainer³

bott modtog en meget speciel pris på dette års iF Design Award: iF guldprisen for bott vario3 bilindretning. Ud af 7.298 indsendte bidrag blev 75 tildelt det gyldne iF-klistermærke for fremragende design af en international jury af eksperter. bott vario3 modtog en pris i bil- og køretøjskategorien. Juryen begrundede deres beslutning som følger:

Vi er imponeret over denne høje kvalitet og lette metode til at organisere værktøjet effektivt i en varevogn. Bilindretningen sikrer et rent og professionelt udseende og sparer behovet for at søge efter et specifikt værktøj. Det særlige øje for detaljerne og overfloden af de nytænkte og smarte tekniske løsninger gjorde udstyret til varebilsegmentet til et åbenlyst valg til iF guldprisen i år.

bott vario3 varebilreoler består af lette og ekstremt robuste moduler. Med disse er håndværkerne i deres servicebil mere økonomiske og sikrere på vejen end nogensinde før. Det perfekte modulære system: Den nyudviklede aluminiumskonstruktion giver maksimal fleksibilitet til individuel konfiguration. Ideelt tilpasset ethvert behov: bott vario3 revolutionerer organiseringen af værkstedsudstyr i mobil brug.

Også det nye kuffertsystem, der blev udviklet i fællesskab af bott, Festool og TANOS, Systainer³, modtog også iF Design Award 2020 prisen. Den nye udvikling blev registreret af TANOS-virksomheden. Den tredje generation af de velkendte Systainer kasser står for enkel og hurtig integration i bott vario3 bilindretningen i håndværkerbilerne. Takket være Systainer³ er alt klart organiseret og sikkert opbevaret på vejen fra værkstedet til byggepladsen.

IF GOLD AWARD 2020

Service