cubio Systemskabe: Systainer³ forbinder
nemt værkstedet med servicebilen

Lang søgning efter det rigtige værktøj eller materiel? Sådan behøves det ikke være længere! Vores innovative Kuffertsystem hjælper dig med at skabe orden i dit værksted, i servicebilen og på byggepladsen.

Systainer³ lagrer automatisk værktøjer, maskiner og andre forbrugsstoffer. Dermed kan du stable systemkufferterne sikkert oven på hinanden og således let transportere flere på samme tid. Med Systainer³ har du alt ved hånden og har altid et perfekt overblik over dit udstyr.

Det særlige ved Systainer³-systemet, er at det passer både i cubio værkstedsindretningen og i bott vario3 bilindretningen. Et enkelt blik ind i cubio-systemskabet er nok til at se om udstyret allerede ligger i servicebilen eller om det stadig befinder sig i værkstedet.

cubio-systemskabet kan benyttes helt efter dine individuelle behov til lager- eller magasinskab. Med til at hjælpe er også vores omfattende udvalg af tilbehør til inddelinger: Til ordnet og sikker opbevaring af udstyr, forbrugsstoffer og driftsmaterialer af enhver art tilbyder vi passende Systainer³ kasser som bl.a omfatter den velkendte Organizer, varioCase servicekufferter, varioSlide skuffer og varioCart trådkurve.

cubio Systemskabe
cubio Systemskabe

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok