cubio Systemskabe: Systainer³ forbinder
nemt værkstedet med servicebilen

Lang søgning efter det rigtige værktøj eller materiel? Sådan behøves det ikke være længere! Vores innovative Kuffertsystem hjælper dig med at skabe orden i dit værksted, i servicebilen og på byggepladsen.

Systainer³ lagrer automatisk værktøjer, maskiner og andre forbrugsstoffer. Dermed kan du stable systemkufferterne sikkert oven på hinanden og således let transportere flere på samme tid. Med Systainer³ har du alt ved hånden og har altid et perfekt overblik over dit udstyr.

Det særlige ved Systainer³-systemet, er at det passer både i cubio værkstedsindretningen og i bott vario3 bilindretningen. Et enkelt blik ind i cubio-systemskabet er nok til at se om udstyret allerede ligger i servicebilen eller om det stadig befinder sig i værkstedet.

cubio-systemskabet kan benyttes helt efter dine individuelle behov til lager- eller magasinskab. Med til at hjælpe er også vores omfattende udvalg af tilbehør til inddelinger: Til ordnet og sikker opbevaring af udstyr, forbrugsstoffer og driftsmaterialer af enhver art tilbyder vi passende Systainer³ kasser som bl.a omfatter den velkendte Organizer, varioCase servicekufferter, varioSlide skuffer og varioCart trådkurve.

cubio Systemskabe
cubio Systemskabe

Service