Al begyndelse er let – med bott vario3

Vores nye Startpakker 2020 er klar!

Disse fuldt konfigurerede letvægtsmoduler, er lavet i vores nye serie „bott vario3“ og produceret i tre forskelliger størrelser: S, M og L.

Startpakkerne fungerer som et fint alternativ til die kundetilpassede løsninger, til dig som gerne vil have en hurtig - men kvalitetssikret bilindretning.

Vi konfigurerer bott vario3 startpakkerne på en sådan måde, at de dækker det bredest mulige behov til de små, mellemstore og store varebiler.

Den særlige fordel ved vores bott vario3-startpakker er, at de kan leveres meget hurtigt. Faktisk fra dag til dag via vores lager i Fredericia.

Du kan selvfølgelig også til enhver tid udvide eller bygge videre på din startpakke. For eksempel kan du tilføje et sammenklappeligt arbejdsbord med skruestik, gasflaskeholder til bagpå reolen eller noget helt tredje.

Som tak for din bestilling, modtager du ovenikøbet en af vores nye Systainer³ kufferter sammen med en universalindsats og en trådløs LED-arbejdslampe eller flere af vores Systainer³ kufferter sammen med en smart rullevogn.

Du finder Startpakkerne her:
Ydeligere info om bott vario3 bilindretning:
Fahrzeugeinrichtung bott vario3 - Starter Pakete 2020

Startpakke S

Startpakke M

Startpakke M til mellemstore varebiler

Startpakke L

Service