Systainer³ - alt ved hånden

Lang søgetid efter det rigtige materiale eller værktøj ? Sådan behøver det ikke at være fremover. Vores nye, innovative Kuffertsystem hjælper dig med at holde orden og styr på dine smådele i servicebilen. Med den nye Systainer³ som er udviklet sammen med vores samarbejdspartnere Festool og TANOS, kan smådele og andre materialer opbevares systematisk. Dermed har du alt ved hånden og holder altid det perfekte overblik over dit udstyr.

Servicekufferten er meget mere end blot en værktøjskasse. Den universelle professionelle værktøjskuffert er en del af vores samlede bilindretningssortiment og kan nemt integreres imellem reolerne såvel som i vores værkstedsindretninger eller ude på byggepladsen. Samtlige maskiner, værktøjer og forbrugsmateriel kan nemt organiseres sammen med Systainer³ kufferten i bottvario3 bilindretningen.

Med den praktiske T-Loc låsning er kufferterne komfortable og sikre at stable sammen. Foran kan du også mærke værktøjskasserne med Labels.

Med det systembaserede Systainer³ kuffertsortiment, kan alt nemt holdes rent og ordentligt – både i det stationære værksted samt i servicebilen.

Mange forskellige transportmuligheder og tilbehør supplerer det omfattende Systainer³ værktøjskasse-program. I kombination med et arbejdsbord eller et mobilt skuffeskab bliver dine Systainer³ værktøjskasser til en komplet mobil arbejdsstation.

Systainer³ Kuffertsystemet er lavet af robust kunststof som fås i to forskellige bredder og seks kassehøjder. De tre laveste Servicekufferter har også et udklappeligt håndtag på fronten.

Med Systainer³ har vi hermed fået integreret alle vores Servicekufferter, Montagekufferter, Sortimentskufferter og Værktøjskufferter i bottvario3 bilindretningen. Mange forskellige rum, indsatser eller skumstofindlæg strukturerer det indvendige i Systainer³ kuffertsystemet, f.eks. med en patronindsats til silikone.

Service