Når bilindretning skåner miljø og pengepung

Bott-Danmark A/S tilbyder unikke løsninger til virksomheder med varebilpark, hvor den mere rummelige indretning tjener sig hjem hurtigt i form af lavere brændstofsforbrug og et bedre grønt regnskab

bott's produkter er dyrere end konkurrenternes men billigere og mere miljørigtige på den mellemlange og lange bane. "Vi ligger i den høje prisende og konkurrerer ikke på priser, men på unikke løsninger", udtaler direktør Mika Hamalainen og fortsætter: "Men også vigtige faktorer som brændstoføkonomi og CO2-udledning har vi meget fokus på, specielt firmaer med en stor eller større vognpark betyder det altså noget, at køre med en fuldt lastet bilindretning, som ikke vejer så meget ".

Bott-Danmark A/S arbejder med miljørigtige løsninger i bil- og værkstedsindretning. Eksemplet med en klassisk VW Transporter, der ifølge EU-tal kører 16 km på literen: Hvis bilindretningen er for tung – bare 30-50 kg mere end bott-produkterne, kan det straks mærkes på brændstoffet – og CO2-udledningen. Hos bott har man regnet sig frem til bl.a. at hvis bilen indrettes med en komplet bott vario3 indretning til omkring 100 kg og ikke konkurrenternes til måske 30-50 kg mere, er der en besparelse på tre år på 1.250 kroner. Det store kundesegment har ofte varebilparker fra 400 biler og opefter, så for dem taler vi besparelser i millionklassen.

Eksempel: Et firma med 400 biler, det er en reduktion på op til 87 tons Co2 over tre år og danske virksomheder arbejder meget med grønne regnskaber. Med andre ord kan et simpelt produkt som bilindretning hjælpe med at leve op til disse grønne mål og gøre prisen på bilindretning sekundær.

bott's produktmix i den helt nye bott vario3 bilindretningsserie er lavet af udelukkende aluminium og kunststof og udmærker sig især ved at den er op til 15% lettere end sin forgænger – men den er også meget mere end bare reoler. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til kundens eksakte krav, optimerer man arbejdsprocesserne i sit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer man samtidig en masse brændstof. bott vario3 kan konfigureres universelt og byder på et stort udvalg af muligheder for lastsikring og øvrigt tilbehør.

bott samarbejder i Europa som Premium Partner for blandt andre Volkswagen, Opel og Ford.Som en lille kuriøsitet har bott-produkterne nogle af markedets bedste crash-test. I Danmark kan bott montere bilindretning lokalt via samarbejdspartnere som alle er uddannet via bott's montageskole i Tyskland. Bilindretningen kan køres ind over leasingydelsen, så uanset om prisen er kr. 10.000 eller 60.000 er den månedlige ydelse ikke særlig stor, til gængæld får brugeren af bilen en indretning, som gør hverdagen nem, effektiv og som samtidig giver større arbejdsglæde.

bott vario3 bilindretning

Service