Ekstra udstyr til ekstra behov

Vi tilbyder alt, hvad du behøver for at opbevare dit værktøj og materiel sikkert inde i servicebilen. Dermed undgår du ubehagelige overraskelser ved eventuel politikontrol. En forkert eller overlæsset varebil er ikke kun til fare for dig selv, men også dine medtrafikanter.

I vores tilbehørsprogram finder du en bred vifte af Surringsskinner, Spændebånd, Skridsikre måtter, Spændestænger samt løsninger til Lastsikring. Vi fører også et stort udvalg af tagbøjler og tilbehør til Lastbøjlesystemer. Med vores Bagstigelift kan du nemt og bekvemt få din stige op på biler med højt tag. Det kan endda lade sig gøre for en person at klare.

Vores mange forskellige perfo værktøjsholdere som du kan fastgøre til sidedelene i bott vario bilindretningen, sikrer hermed overskuelig orden i bilen. Eller på tilsvarende vægbeklædninger af aluminium. Indholdet i skufferne til bott vario bilindretningen kan perfekt organiseres med skille- & stikvægge.

Værd at nævne er også vores bott vario Lastbund / Tunglastudtræk med fuldt udtræk, som giver dig ergonomisk korrekt ind- & aflæsning af varer til din varebil. Når den trækkes ud, er den sikret med en lås. Tunglastudtræk fra bott kan nemt klare op til 200 Kg belastning.

Derudover klarer vi også alle elektriske foranstaltninger for dig og din servicebil. Hvad enten du har behov for LED-lamper til ekstra arbejdslys i bilen, ekstra trømpaneler, Invertere eller Blitzblink på taget.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok