Diesella indretter showroom med bott cubio

Diesella. Navnet siger måske ikke mange noget, men siger man ”røvskubberen”, vil den ældre generation straks forstå, at der er tale om den populære cykel med hjælpemotor, som gik sin sejrsgang i Danmark op igennem 1950’erne og 1960’erne. (Kilde: Wikipedia)

Hos Diesella, som i dag er blandt én af de førende leverandører til industrien i Skandinavien med bl.a. måleværktøj, test- og kontrolværktøj, maskintilbehør, og meget andet, har man valgt inventar fra bott til deres showroom. De ville gerne have et showroom som passer til de produkter de tilbyder. Derfor faldt deres valg på værkstedsinventar fra ” bott Cubio” serien i antracitgrå helt naturligt for. Denne serie kendetegner sig ved en stor fleksibilitet og en eksklusiv udstråling.

Når kunderne besøger showroomet, er en stor del af sortimentet udstillet på bordpladerne og på værktøjstavlerne. Hvis der skal tilbydes alternative produkter, kan de hurtig findes frem fra skuffeskabene og materialeskabene.

Inventaret er monteret i samarbejde med Carsten Ladefoged og LTS-montage.

Vi takker Søren Andersen og Jens Munk for opgaven og ønsker dem stor succes med deres nye showroom.

Diesella Logo

Skal dit showroom også have en professionel udstråling er du meget velkommen til at kontakte os på Tlf. 6441 4418 eller vores værkstedsrådgiver Eddy van Winden på Tlf. 2598 0881 eller på E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så kommer vi gerne ud til dig.

Service