bott vario3 bilindretning Roadshow!

Nu indbyder Bott-Danmark A/S alle håndværkere og andre interesserede til bott-Roadshow. 

Vores nye flotte demobiler er nu indrettet med   ”bott vario3” – bilindretningen der gør din indretning op til 15% lettere, med nye smarte funktioner og løsninger, som vil mindske din spildplads i bilen og gøre din arbejdsdag meget nemmere i dit rullende mobile værksted.
Vi er klar til at komme ud til dig og demonstrere LIVE hvad vi kan med vores nye indretningssystem. Bott vario3 består udelukkende af en aluminium-plastkonstruktion, som er uovervindelig med hensyn til fleksibilitet og lethed. Samtidig er den lige så sikker, som Crashtesten beviser det.

Systainer3:

Vi er gået i samarbejde med FESTOOL og TANOS omkring udviklingen af den nye kuffertserie ”Systainer3”.
Dermed er dine eksisterende værktøjer og materialer fra FESTOOL’s gamle Systainer’e sikret plads i vores nye bilindretning.

Fastsurring med blot én hånd:

Det nye patenterede C-Lash system holder alt sikkert på plads i bilen. Nemt og enkelt at fastspænde med blot én hånd, selv på steder som er vanskelige at nå.C-Lash-systemet kan anvendes både lodret og vandret.

Kontakt vores mødebooker:

Morten Aagaard Nielsen, direkte tlf.: 6341 1582 – eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Service