bott vario3 bilindretning Roadshow!

Nu indbyder Bott-Danmark A/S alle håndværkere og andre interesserede til bott-Roadshow. 

Vores nye flotte demobiler er nu indrettet med   ”bott vario3” – bilindretningen der gør din indretning op til 15% lettere, med nye smarte funktioner og løsninger, som vil mindske din spildplads i bilen og gøre din arbejdsdag meget nemmere i dit rullende mobile værksted.
Vi er klar til at komme ud til dig og demonstrere LIVE hvad vi kan med vores nye indretningssystem. Bott vario3 består udelukkende af en aluminium-plastkonstruktion, som er uovervindelig med hensyn til fleksibilitet og lethed. Samtidig er den lige så sikker, som Crashtesten beviser det.

Systainer3:

Vi er gået i samarbejde med FESTOOL og TANOS omkring udviklingen af den nye kuffertserie ”Systainer3”.
Dermed er dine eksisterende værktøjer og materialer fra FESTOOL’s gamle Systainer’e sikret plads i vores nye bilindretning.

Fastsurring med blot én hånd:

Det nye patenterede C-Lash system holder alt sikkert på plads i bilen. Nemt og enkelt at fastspænde med blot én hånd, selv på steder som er vanskelige at nå.C-Lash-systemet kan anvendes både lodret og vandret.

Kontakt vores mødebooker:

Morten Aagaard Nielsen, direkte tlf.: 6341 1582 – eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok