Bott med på Skandinaviens største transportmesse

Så er det ved at være på tide, at få sat X i kalenderen hvis du skal med på Skandinaviens største transportmesse som afholdes i Danmark, nærmere bestemt i MCH Messecenter Herning.

I dagene 21- 23 Marts 2019 slås dørene op til mere end 350 udstillere fra ind – og udland, fordelt i hele 14 haller. Transportmessen byder på udstillere inden for lastbiler, busser, bilopbygninger, trailere, kraner og meget mere.

Hos bott er vi også i fuld gang med forberedelserne til messen – og vi glæder os allerede, til blandt andet at åbne vores stand for dig med en af vores helt nye demobiler, som til lejligheden er spækket med NY lækker skræddersyet bilindretning til servicefolket.

Kom forbi Hal C, Stand 2610 – og lad dig overbevise af bott’s enestående kvaliteter og styrker.

Besøg af vaskeægte racerbil

Som ”toppen af lagkagen” har vi på vores stand alle 3 dage fornemt besøg af vores gode ven, racerkører Nicolai Hansen fra NH Motorsport & Nymark Racing, som bott også i 2019 støtter via sponsorat.

Nicolai har lovet at tage sin spritnye Super GT Racerbil med, til offentlig skue, som han stolt vil vise frem for gæsterne.

Under hele Transportmessen bliver der eksklusivt mulighed for også at komme med ind og prøve at sidde bag rattet i racerbilen, samtidig kan du deltage i konkurrencen om en tur i Nicolai’s spritnye Super GT racer, når du lægger vejen forbi os på messen.

Så kom forbi Hal C, Stand 2610 – og lad dig overbevise af bott’s enestående kvaliteter og styrker – og vind en tur i en vaskeægte racerbil.

Vi ses:

  • Torsdag d. 21 Marts: 9.00-17.00
  •  Fredag d. 22 Marts:  9.00-17.00
  •  Lørdag d. 23 Marts:  9.00-17.00

For mere information om messen, klik venligst her: Transport 2019

nicolai_foto.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok