100 kvadratmeter opbevaringsrum på 18 kvadratmeter

Hvordan placerer man alt sit værktøj og udstyr I værkstedet -  eller I dette tilfælde butikken, når man har begrænset plads? Så gør man ligesom værktøjsgrossisten Carl Ras: Man indretter sin butik med cubio skuffeskabe fra bott!

Til den nyåbende ”City Store” på Frederiksberg, valgte Carl Ras løsningen sammen med bott’s værkstedsindretning og har for nylig fået indsat en stribe skuffeskabe fra vores ”cubio” serie.

I dem er det varer som skruer, møtrikker, skiver og alt andet, som har fundet sig til rette på deres nye faste pladser i skufferne. På perfo-væggene er der yderligere varer som f.eks Arbejdssko og håndværktøj hængt op.

I alt har Carl Ras skabt næsten 100 kvadratmeter opbevaringsrum på kun 18 kvadratmeter gulvareal med cubio skuffeskabene. På den måde er den lille butik overskueligt & praktisk indrettet.

Farven i antracitgrå og lysegrå er ædel og tidløs. Derudover yderst robust og ridsefast. Udtrækkene på skufferne kører ubesværet, selvom de bærer en tung vægt af mange små metaldele.

Carl Ras viser her, at bott’s skuffeskabe ikke kun fungerer til værkstedsbrug, men også klarer sig fortrinligt til butiksbehov, men også visuelt gør de en forskel.

Og i øvrigt: Hvad kunne være bedre til præsentation af værktøj og arbejdstøj – end en rigtig værkstedsindretning fra bott?

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok