Vellykket Crashtest af bott bilindretning

I samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre testinstitutter, udfører vi regelmæssige Crashtests i henhold til gældende retningslinjer.

I dette tilfælde kontrolleres de enkelte komponenter og byggedele på bilen i en pågældende nødsituation. For eksempel opfylder alle bott vario produkter den såkaldte ” ECE R44 ” standard.

Bott vario bilindretning består som bekendt af et materialemix af stål, aluminium og plast. Dette sikrer den optimale balance mellem sikkerhed og lav vægt.

Alle gennemførte tests viser 100 %, at med en korrekt monteret bilindretning fra bott, forbliver alt materiel og værktøj i bilen på deres rette plads, imens en træindretning splintrer og alt indhold i bilen flyver ukontrolleret rundt, med fare for at fører og passagerer kommer til skade.

Mange håndværkere er således ikke opmærksomme på deres ansvar ude i trafikken under kørsel. For selv en lille uforsigtighed i sikringen af lasten i varerummet, kan få fatale konsekvenser i en trafikulykke.

Crashtest bott vario bilindretning

Videoer

Crashtest bott vario bilindretning

Kollision bagfra på servicebil

Ladbil Amatør

Ladbil kollision

Van Amatør

Varebilskollision

Profi vs. Amatør

Amatør/hjemmebygget Lastsikring

Ulykke ved hastighed på 70 km/h

Efter fuld opbremsning

bott bilindretning

Korrekt sikret last

Dette sker ved ulykke med hjemmebygget indretning

Korrekt sikring med lastsikringsnet

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok