Nyt samarbejde med talentfuld racerkører

2018 er i fuld gang og det er med glæde vi deler årets første nyhed med jer. Nicolai Hansen som er en af DTC feltets største talenter og Bott, har nemlig valgt at støtte op omkring NH Motorsport.

Det betyder at bott's udstyr, vil være at finde på vores værksted, både hjemme og til løb. Derudover vil bott i løbet af året være til stede med mandskab og showbiler, så interesserede kan se og høre om vores produkter udtaler Nicolai.

bott leverer løsninger i superhøj kvalitet, med mantraet "effektivt arbejde" og har fuldt fokus på kundens behov. Det passer godt med værdierne hos NH Motorsport og bott er derfor det perfekte match for os, udtaler Nicolai Hansen fra NH Motorsport.

bott ser meget frem til samarbejdet med Nicolai og NH Motorsport og ikke mindst til at vise, hvordan vores produkter fungerer, på et sted hvor der virkelig skal arbejdes hårdt og effektivt, nemlig på racerbanen forklarer Jesper Christoffersen, Direktør i Bott-Danmark A/S.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok