bott vario bilindretning i aktion hos Beslagsmed

Til en beslagsmed i Flensborg har vores lokale konsulent fået indrettet en hel speciel løsning til deres nye servicebil: Med en bott vario bilindretning, er der gjort god plads til opbevaringen af de ca. 200 hestesko på køreturen.  I de solide og langtidsholdbare reoler er den tunge egenvægt sikkert opbevaret, selv på kørsel på de mest ujævne veje.

Ved sidedøren på denne Iveco Daily har bott monteret den obligatoriske ovn til opvarmning af hesteskoene. Ovnen opvarmes til den bliver ca 1.000 grader varm med propangas. Ovnen er således monteret på en tunglast-udtræksskuffe, sådan at den står udendørs i det fri og varmen dermed bliver afledt væk og ud af bilen. 

Aluminiumsvægbeklædningen inde i varebilen holder sagtens de høje temperaturer. På vægbeklædningen er der plads til ophæng af kroge til værktøj og udstyr. Desuden har perfo-hulpladerne forstærkningsprofiler på bagsiden og er dermed meget robuste og stabile.

Til transporten af gasflaskerne i bilen har vi installeret de nødvendige ventilationselementer i lastrummet. Gasflaskeholderne sikrer at intet rutsjer rundt under kørslen og en dermed sikker transport. Derudover er der naturligvis også brandslukkere med i bilen. Armbolten er fastboltet til bilen gulv. Tungt værktøj er hermed sikkert fastgjort på hylderne og via perfo kroge.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok