bott indgår strategisk samarbejde med Nordjyllands ældste værksted for indretning af varebiler

Thermoflex ApS, som har leveret kvalitets løsninger til varebiler i mere end 28 år og er beliggende i Aalborg øst, har pr. dags dato indgået ny eksklusiv aftale i Nordjylland med Bott Danmark A/S. Thermoflex ApS drives til daglig af Stefan Jacobsen og Johnny Nielsen, der begge bor i Hjallerup.

bott er blandt de førende producenter af bil, arbejdsplads- & værkstedsindretning i verden, og der produceres på egne fabrikker i Gaildorf i Tyskland og i England.

bott har med denne nye partner nu mulighed for at tilbyde deres kunder en miljøbevidst og innovativ løsning for indretning af varebiler, enten på værkstedet i Aalborg Øst, eller direkte til kundens kantsten via en montagebil.

Det er Thermoflex ApS klare målsætning at kunne tilbyde kundeorienteret fokus såvel som høje kvalitets- og miljøstandarder. Når man samtidig også kan spare vægt, vil man opleve store besparelser både på co2 udledning og brændstof, hvilket er godt for miljøet og godt for tegnebogen.

Dette betyder i praksis, at man hos Thermoflex ApS ikke vil møde en påtrængende sælger men en vejleder, der i samarbejde med kunden altid vil finde den bedste individuelle løsning.

Thermoflex ApS.  Sikkerhed, tryghed og tillid.

Thermoflex ApS.  Sikkerhed, tryghed og tillid.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok