Anbring dit værktøj sikkert på ladet af en Pick-Up

"Med en Pick-Up ladbil, giver skufferne i  vores dobbeltbundsmodul masser af lagerplads og ergonomisk adgang til al materiel og værktøj – uden at skulle bøje sig ind i bilen, ” siger Marcel Wurst, Product Manager hos bott.  ” Orden og en perfekt organisation af udstyret kan let håndteres i de mindste rum. Arbejdet kan hermed udføres struktureret og ordentligt på en gang."

På det øverste af niveau af bott’s dobbeltbundsmodul kan de store emner nemt surres fast. Den robuste bundplade har en skridsikker overflade. Derudover er det muligt at fastgøre lastsikringsskinner og tunglastudtræk.  Dobbeltbundsmodulerne kan individuelt udstyres med skuffer, Euro-kasser eller hylder:Alsidige skuffeinddelinger skaber en klar overkommelig orden. Skufferne har 100% fuldt udtræk med en høj lasteevne på op til 70 kg.

De to tilgængelige højder – 250  og 350 mm – sikrer optimal pladsudnyttelse på  lasteområdet.  Maxi-Eurokasserne er fremstillet af robust og temperaturbestandigt polypropylen. Ergonomiske håndtag muliggør sikker håndtering undervejs. Kasserne kan læsses med op til 30 kg, højden er 175 mm på kasserne.

Hvis du foretrækker at køre med et åbent lad, kan du sikre dine værdier med en bottTainer. bottTainer’en organiserer lagerpladsen perfekt og giver samtidig det fulde overblik over værktøjer, maskiner og smådele.  Dens robuste rammekonstruktion giver den særdeles høj stabilitet. Sidedelene og bunden er lavet af en slidstærk galvaniseret stålplade, kanterne er desuden forstærket. Dens stænkvandsbeskyttelse holder indholdet tørt og med et toppunkts-låsesystem er bottTainer’en sikkert aflåst og lukket.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok