bott igen med egen stand på ”EL & Teknik”

Snart går det igen løs på ”EL & Teknik” messen i Odense Congress Center.

Som i 2016, er bott igen denne gang med på egen stand, for at præsentere de besøgende gæster på messen, de sidste nyudviklede løsninger indenfor værksteds- og specielt bilindretning.

”EL & Teknik 2018” er danmarks største elfagmesse. Messen finder sted hvert andet år og sidst i 2016, trak den næsten 8000 besøgende over de 3 dage

Således ser vi her i Bott-Danmark A/S atter frem til den store interesse i vores mangfoldige løsninger til både bil- & værkstedsindretning. Specielt vores mange unikke skræddersyede løsninger til indretning af varevogne, var gæsterne svært begejstrede for.

” For her hos bott tilbyder vi nemlig unikke løsninger til virksomheder med varebilpark, hvor den mere rummelige indretning tjener sig hjem hurtigt i form af lavere brændstofforbrug og et bedre grønt regnskab. Bilindretningen kan køres ind over leasingaftalen, så uanset om prisen er 10.000 eller 60.000 kr er den månedlige ydelse ikke særlig stor, til gengæld får brugeren af bilen en indretning, som gør hverdagen nem, effektiv og giver samtidig større arbejdsglæde ” udtaler direktør Jesper Christoffersen.

Dette års messe finder sted i dagene den 15.- 17 Maj 2018 og du kan besøge bott alle dage på stand ”AF-6405”.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok