Bilindretning er ikke bare bilindretning

Mange "gør-det-selv-håndværkere" vil gerne bygge deres egne bilindretninger til deres servicebiler for i sidste ende at spare penge og tid. Men hvad nu, hvis man kører galt?

Typisk ved hjemmebyg er materialer bygget i træ, spånplader, finér eller lignende for at spare på vægten og samtidig for at spare penge. Men i virkeligheden er det jo sådan, at det ikke blot vejer mere, det kan også ende ud i livsfarlige situationer ved trafikulykker. Så om det bliver billigere ? Bestemt ikke hvis ulykken indtræffer – for hvordan med sikkerheden ombord for chauffør og passager?

Det betyder noget hvad man putter i sin bil – og hvordan.

Safety first ! En bilindretning skal ikke kun kunne opbevare dine arbejdsmaterialer og værktøj overskueligt. En god bilindretning er let og beskytter også mennesker og miljø. Med bott vario bilindretningen undgår man omkringflyvende dele, som kan have alvorlige konsekvenser i en trafikulykke. Du kan være helt tryg og sikker på, at ved en kollision bliver din bilindretning fra bott stående i bilen, som om intet var hændt. Bott’s bilindretninger består som bekendt af en perfekt blanding imellem stål, aluminium og kunststof. Dette sikrer den optimale balance mellem sikkerhed og fortsat lav vægt.

Derfor tester bott regelmæssigt sine produkter ved avancerede Crashtests i samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre testinstitutter, i henhold til gældende retningslinjer. Det gør vi for DIN sikkerheds skyld.

Se selv hvad der sker med en ”selvbygger” bil med tung træindretning ved en påkørselsulykke:

Billeder

Her billeder fra en af vores kunder, som for nylig kørte galt:

BEMÆRK: Alt bilindretning + indhold på reoler og hylder står præcist på deres pladser hvor de skal være, selvom denne bil er kommet til skade med en fart på 80 Km/t.

Vil du vide mere om dine muligheder for en sikkerhedsgodkendt transportløsning, så kontakt en af vores kompetente bilrådgivere i dag.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok