Bestil nu: De nye bott vario Startpakker 2018

Som et attraktivt alternativ til en individuelt skræddersyet bilindretning, tilbyder vi desuden en særdeles alsidig løsning: "bott vario startpakkerne". Til forskellige køretøjsstørrelser finder man en omfattende mængde udstyr her. Vi konfigurerer vores startpakker, så de dækker det bredest mulige behov ude hos slutbrugeren (kunden).

Startpakkerne tilbyder mange nyttige funktioner til alle brancher og kundesegmenter.

"Vores planlæggere har her samlet al deres erfaring og brugt rigtige mange timer på at sammensætte en meget attraktiv pakkeløsning for at hjælpe vores kunder med at få mest mulig værdi til en attraktiv pris - med en kort leveringstid til følge", forklarer Axel Theurer, Kommunikations- & Presseansvarlig ved bott i Tyskland.

Det er naturligvis til enhver tid også muligt, at udvide sin købte Startpakke fleksibelt efter behov. Få eksempler tilbyder bott at udvide Startpakken med en sammenklappelig skruestiksholder med skruestik. Desuden har vi en lang række komponenter at tilbyde som ekstra udstyr; sidebeklædning, rørhylde og gasflaskeholder er blot nogle få eksempler.

Som tak for ordren vil du også modtage ekstraudstyr af høj kvalitet, såsom vores praktiske mobile dokumentholdere eller et perfo pladesæt. Lad dig overbevise af bott's gennemførte kvalitet, så er du altid godt og sikkert på vej!

Se nu online: bott vario Startpakke 2018

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok