Nu cykler Bott Danmark også derudaf

Bott bil og værkstedsindretning indgår sponsorat med cykelholdet Team Virtu Cycling med Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech Andersen som ejere. Se video med Bott & Team Virtu Cycling.

Med dette sponsorat, arbejder vi sammen med ét brand i Team Virtu Cycling, som er ét af de stærkeste i cykelsporten. De har ét kvindehold med på World Touren, og et kontinentalhold på herresiden som har, store ambitioner for 2019. Her skal de have ét herrehold med i en af de store Grand tours, som Tour de France mm. 


Vores produkter passer perfekt i Team Virtu Cyclings lastbiler, hvor cyklerne opbevares, gøres klar til løb og efter hvert løb justeres og tilrettes til næste dags etape. Indretning med skuffer, spec. indretninger, skruestik, siddepladser til rytterne, arbejdsbord samt lys er vigtige elementer, for at mekanikerne har optimale arbejdsbetingelser og dermed giver rytterne optimale cykler til løbet.
Bott Danmark støtter naturligvis Team Virtu Cycling i PostNord Danmark rundt, som køres i dagene 12-16 september på de danske landeveje, med høje ambitioner fra Team Virtu Cycling.

Spørgsmål til samarbejdet, kan rettes til direktør Jesper Christoffersen, Tlf. 22504418 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

bilindretning
bilindretning

Service