bott vario dobbeltbundsmoduler

For små varevogne, såsom Volkswagen Caddy, Peugeot Partner og Renault Kangoo, tilbyder skufferne i bott’s dobbeltbundsmoduler, rigtig meget nyttigt opbevaringsplads samt en ergonomisk gunstig adgang til værktøj og lign.- uden at skulle kravle rundt inde i bilens kabine efter materialer, det fastslår produktchef for dobbeltbundsmodulerne Marcel Wurst hos Bott GmbH i Tyskland. ” Orden og perfekt organisation af udstyr og værktøj lader sig hermed nemt udføre selv i de små varevogne med en af vores dobbeltbundsmoduler. Arbejdet er struktureret og hurtigt ud af hånden” fortæller Marcel Wurst overfor Bott-Danmark A/S.

Dobbeltbundsløsningerne er variable planbar og tilpasser sig til en bred vifte af køretøjer – ikke kun i varevogne. De har vist sig nyttige i mange forskellige udgaver og udførelser. Derfor tilbyder bott også dette til de større varevogne, såsom Mercedes-Benz Vito, Volkswagen T6 eller Ford Transit Custom. 

Gennem det hævede gulv, vinder man derfor ekstra plads i bilen markant, alt i mens at undergulvet samtidig giver en særdeles bekvem adgang til værktøj og materialer via bilens bag- eller sidedør.

Bott vario dobbeltbundsmoduler kan tilpasses efter behov og udføres med f.eks skuffer, Eurokasser eller blot en aluminiums-forklap. Skufferne er med 100% fuldt udtræk med en høj bæreevne med op til 70 kg og en skuffehøjde på enten 250 & 350 mm, som hermed sikrer optimal udnyttelse af varerummet i køretøjet under bilen og i dobbeltbundsskufferne. Ovenpå det forhøjede gulv – og dermed den robuste bundplade (med skridsikker overflade) kan man således nemt også tilføje en bott vario bilindretning med reoler og hylder eller tilkøbe bott’s lastsikringsskinner eller tunglastudtræk.

Zum Vergrößern, klicken Sie auf die Bilder

Service