bott vario bilindretning klar til indsats på stranden

Udstyret med en specialdesignet bott vario bilindretning, viste BRABUS i starten af Juli ved ”smarttimes 2017” i Salou (Spanien) en smart forfour til redningstjensten på kyster og strande. Den lille smart forfour forrescue er et splinternyt koncept køretøj til den kyst-redningstjenesterne. Den lille spanske kystby nær Tarragona var således den perfekte ramme for den største internationale begivenhed indenfor ”smart community”. Læs hele artiklen og se billeder samt kort præsentationsvideo af bilen.

Egnet til arbejdet af redningssvømmere i terrænet, blev køretøjet bygget op med en speciel undervogn og for såvel folieret i signalfarver. I bagagerummet er der en bott vario tunglastudtræk monteret til det omfattende udstyr til livredderne.

Desuden blev der på taget installeret blitzblink. Dækkende på bilen har en meget grov profil til brug på stranden og til det ujævne terræn. De røde beklædninger på sideskørterne, bagpå samt på fronten af bilen, bliver om kort tid mulig at bestille som ekstraudstyr til bilen. Ligeledes også de sorte alu-fælge med rød kant.

Der smart for four am Strand

Service