Bott sætter fart på… med ny banerekord i DTC

Med sponsorat af den eneste danske kvindelige DTC kører Michelle Gatting i bil nr.32, har Bott sat fart på udviklingen.

Direktør Jesper Christoffersen fortæller at sponsoratet i DTC er for at ramme bott´s målgruppe, med det de interesserer sig for og ikke kun gennem almindelige annoncer. Michelle Gatting er 23 år og konkurrerer bl.a med Jan Magnussen om sejren i DTC 2017 i sin Ford Mustang med ca. 500 hk.
Til hverdag arbejder hun hos Porsche i Tyskland og blev bl.a DTC Rookie mester i 2016. Endvidere har Michelle skrevet dansk motorsportshistorie ved at vinde et heat som første kvinde nogensinde også i 2016.

bott Danmark
bott Danmark

110.000 tilskuere oplevede DTC live på racerbanerne i 2016 hvor TV2 sport sendte mere end 30 timers direkte tv fra løbene. Derfor glæder direktør Jesper Christoffersen, sig over samarbejdet og forventer at kendskabsgraden til Bott Bil og Værkstedsindretning bliver væsentligt forøget med dette sponsorat.
Præmieren i søndags på Jyllandsringen, blev en stor succes for Michelle Gatting som kørte sig til en flot 3, 9 & 3 plads i de 3 heat. Hun sluttede flot som samlet nr. 3 og kom på podiet, hvor Jan Magnussen vandt ud af et felt på 18 biler.

Service