bott på HI Messen 2017

bott præsenterer Danmarks nyhed på HI Messen i dagene 3.-5. Oktober 2017 på stand D3232. ”avero” – det nye arbejdspladssystem, løsningen har modtaget ”HI Marks 2 stjerner” som Danmarks nyhed.

Transport, lagerbeholdning, bevægelse og ventetid er alt sammen en del af de videnskabeligt definerede spildmuligheder i en produktion. For at undgå spild, skal der være særlig fokus på planlægning af processer og udstyr. Der ligger store besparelser og potentiale for øget effektivitet, såfremt spild begrænses.
bott tilbyder innovative løsninger til manuel montage samt konfiguration af montagearbejdspladser efter de velkendte LEAN-principper.

 

Samarbejde mellem bott & Armbruster
Armbruster Engineering designer, bygger og vedligeholder komplette løsninger verden over til den manuelle montage med avero arbejdspladssystemet fra bott og egen ELAM E4 platform som gennemprøvet MES-System. (Manufactoring Execution System).
Montage-arbejdsstationen fra avero samarbejder med ELAM-systemet fra Armbruster Engineering, hvilket gør arbejdsprocesserne i den manuelle produktion meget mere effektive. 
avero klargøringsvogne og FIFO reoler, sikrer kontinuerlig forsyning og sikrer samtidig hurtig materialetilførsel til montagelinien. Dermed er man garanteret effektivitet, ergonomi og sikkerhed på arbejdspladsen. Dette understøtter den ergonomiske arbejdsstilling af medarbejderen.

Læs mere om bott & Armbruster Engineering her: http://kataloge.bott.de/avero_assistenz_dk

Eller kik forbi HI Messen i Herning i dagene 3.-5. Oktober 2017 og find os på stand D3232.

Kontaktoplysninger: 
Eddy van Winden
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 25980881

Service