bott succes -udvider til det dobbelte

Bott Danmark stormer frem og udvider nu sine lokaliteter på adressen Strevelinsvej 16 i Fredericia. I år er et rigtig godt år for Bott Danmark, og derfor er der brug for flere kvadratmeter, faktisk det dobbelte.

- Direktør Jesper Christoffersen, som tiltrådte 1 marts 2016, udtaler: ”Vores nye tilgang til kunderne og ændring af serviceniveau, samt vores fantastiske medarbejdere, som har ydet en stor indsats, dette belønnes nu med, at vi hver dag får nye kontakter, som også bliver til kunder. Specielt kunder som ønsker kvalitet, fordi det giver dem værdi, og kunder som vil have individuelle løsninger, vælger Bott. Vores nye salgsorganisation arbejder ud fra planen ”Running the business - change the business”, hvilket er lykkedes rigtig godt i samarbejde med vores kunder”.

Bott´s nye kontorfaciliteter giver medarbejderne optimale arbejdsbetingelser og mulighed for at yde den kundeservice, som vi har valgt at ligge på et niveau over branchens. Montageområdet får også mere arbejdsplads og det gør, at fleksibiliteten bliver større og mere smidig til gavn for vores kunder. Salgs- teamet ser frem til et stort og praktisk showroom hvor kunder kan inviteres ind og få en oplevelse indenfor bilindretning, værkstedsindretning samt arbejdspladsindretning med bl.a. ESD produkter. Her vil vi altid spørge vores potentielle kunder, ”hvad kan vi gøre for dig?”

Du bydes velkommen i vores showroom på adressen. Strevelinsvej 16, 7000 Fredericia.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok